söndag 13 januari 2008

Min vilde

Här hemma har vi inte en lugn stund nu sedan Hugo lärde sig att ställa sig upp. Nu står han mot allt han hittar och sedan tror han att det bara är att släppa taget & trava iväg, men riktigt så enkelt är det inte.

Man riktigt ser hur ögonen lyser upp på honom när han hittar på något nytt bus han ska ta sig an.

Jag barnsäkrar mitt hem mer för varjde dag jag märker något nytt hyss Hugo har hittat på.
Vi har hörnskydd, väggfästen, skåplås, klämskydd m.m. Nu fattas bara en makkapär som ska hålla fast tv:n i väggen fast den står på en tv bänk.

Idag tänkte visa min tavla som jag tycker så mycket om.
Det är guld/bronsiga rosor på en Canvasduk som är "upphöjda" ur tavla så att säga.

Den är verkligen fin, & riktigt stor.Jag tänker inte visa er några bilder från mitt hemska kök. Köket ser precis lika tråkigt ut som alla andra hyreslägenhetskök gör.

Jag har försökt piffa till det lite med nya bänkskivor (fuskisar) i valnöt. De som fanns där innan var plastiga med grå streck kors och tvärs, ni kanske känner igen dem?

Ni kan iallafall få se en bild.
Det är hyllan på väggen där mina glasbrukar med ljus & "Müsli" står


Müslin tog slut så jag slängde i några Saffransskorpor istället, men orkade inte byta ut lappen.

Det finns få saker jag ogillar så mycket som diskbänkar i rostfritt stål. De är skitfula helt enkelt, svåra att få fläckfria & förstör hela köket.

När vi ska renovera köket i huset vi ska köpa ( ska köpa Andreas föräldrar hus om nåt år) så ska jag definitivt inte ha någon diskbänk.
Usch jag har redan börjar planera renoveringen av huset fast vi inte ens har köpt det än.

Förrsten! Är det nån som vet vart jag kan få tag i en vit plåtburk som det står Bread på med VIT text, tex såna de har på Lifestyle som det står Housekeeping på?
Jag har letat mig tokig! De som finns är från Bruka Design men jag har aldrig sett någon som ser ut precis som jag vill.

Sen vill jag även ha en Bus & Kul plåtlåda till, fast en sån det står Bus & Kul på på framsidan och inte på locket.

2 kommentarer:

annaslantliv sa...

Åååå vad jag hoppas att ni kommer att lyckas bättre än vi med köpet av ett föräldrahus... Här har allt gått fel. Vi har grejat runt för att sätta vår årägel på hemmet så det ska kännas som vårt men det gör inte riktigt det ändå. Och för varje grej man ändrar så känns det som att man nedvärderar det som dom haft, att det inte duger åt oss jussom. Sen har det ju bidragit att vi har en tomt vi sjön som dom varit vid alla soliga dagar som dom varit lediga coh då har det blivit att kännas som den är deras och inte vår, så när vi har gått ner har vi hälsat på dom istället... jag skulle kunna hålla på för evigt om saker som gått snett. Men det beror väldigt mycket på föräldrarna, om dom gör det på rätt vis så kommer det gå bra. Vart ligger huset? Nyfiken...

annaslantliv sa...

Har tänkt att vänta med Säter till nästa vecka. För nu äter vi blodpudding och pytt i panna tills på fredag... nej så farligt är det väl inte men jag vill invänta pengar.

Vi kollade faktiskt på hus i Storsvängen innan vi flyttade hit. Tror det är ett bra område, lagomt centralt. Och hörntomt är ju ett +!
Gör så mycket ni kan innan ni flyttar in, det är så jobbigt att bo i röran... Iallafall stora projekt som badrum och kök.

H&M hade erbjudande innan jul på klädernaoch nu fick jag dom på posten. Så nöjd. Kostade 49:50 men jag har ju lite rabatt så det blev ännu billigare på något som redan var ett kap!

En flicka kan rekomenderas, väldigt kul. Trodde jag bara skulle få pojkar bara för jag så hett önskade en flicka. Ibland har man tur i dubbel bemärkelse.