söndag 6 januari 2008

Kan man vakna på något bättre sätt?

Imorse vaknade jag av att Andreas kom & la Hugo brevid mig & när jag öppnade ögonen fick jag världens leende av honom. Hur underbart det känns i hjärtat är svårt att beskriva.

Sen när jag äntligen pallrade mig upp möttes jag av att min Orchideé som har blommat om har slagit ut... Orchideér är en av mina favoritblommor, de är så vackra & dessutom enkla att sköta Vatten en gång i veckan sen är de nöjda.

Igår kväll gjorde jag två speglar, det blev en Älskling & en Sötnos.
Det som är bra med dessa är att det lätt går att sätta in en bild på någon istället för spegeln, så blir det en fin ram.


Usch vad lortig spegeln blev när man tog kort på den.. hemskt..

Som jag har sagt förut så gillar jag Bruka design väldigt mycket. Det är vitt, rent & enkelt. Jag har dessa tre & även två högre skålar till för Knivar & Gafflar, vet inte varför jag inte köpte den det står skedar på samtidigt, men men ibland står det still.
Igår var jag så hemskt förbannad på Andreas... Han låg verkligen inte på plussidan om man säger så.
För det första har han krympt tre klänningar, 2 nya tröjor & en massa andra kläder. Smartskaftet stoppade in allt!!! i torktumlaren. Klänningarna såg ut att passa Marias 4-åring ungefär.

Sen igår eftermiddag skulle han hjälpa mig med en svart permanent penna som slutat funka fast den var ny så han blötte den. Funkar nu skitbra & jag var nöjd... tills jag upptäckte svarta prickar på halva hallgolvet, halva vardagsrumsgolvet, nya tapeterna & på Hugo.
Försökte få bort dem med både det ea & det andra men de sitter där de sitter. Ska köpa en liten flaska ren bensin idag få se om det biter på fläckarna... Ja de 50 olika prickarna på min tapet lär ju få sitta kvar!!! Blir sååå arg.

Sambo till salu... Billigt! Eller bytes mot en målare.

Idag blir det en sväng på Kupolen, det kliar i shoppingfingrarna...
Är sugen på en Bruka Brödburk, men jag kan inte hitta den perfekta till just mitt kök.

Ha en bra dag. Det snöar & jag älskar när det snöar.

4 kommentarer:

annaslantliv sa...

Ha ha, hur tragiskt det än är så skrattar man åt det. han försökte ju iallafall... :o)))

Barnen är verkligen det bästa man har. Det finns ingen man älskar så mycket, och det finns ingen man kan bli så arg på... Dom kan driva en till vansinne men sen är allt förlåtet.

Orikideer är verkligen underbara. Så vackra är dom. Hittills har ingen blommat om för mig men så är jag ganska ny på dom, fattade inte ens att jag skulle spara dom så i början slängde jag dom... Men nu har jag en jag väntar på.

Jag vill oxå åka på shopping! Men jag är så himla fattig efter denna jul så jag väntar ivrigt på pengar. Sen ska det handlas det ena och det andra.

Kramis

annaslantliv sa...

Förresten, din räknare är ju helgalen! Ena gången är den på typ 18 så nästa på 986 och sen tillbaka igen! Märkligt.

Och speglarna var jättefina!

Skatan sa...

Men vilken underbar start på dagen. Jag fick besök av en liten treårig tjoppa som kröp ned bredvid mig i sängen. Inte illa det heller : )

Vilken oändligt vacker handstil du har! Skriver du på fri hand? Synd på prickarna. Tyvärr har jag inte någon målarkunnig sambo att låna ut, däremot är han en jäkel på att laga mat och baka. Det är i o f möjligen inte fy skam för ett humör som haltar?

Nej, du nu ger jag mig. Det blev ett långt inlägg från en för dig okänd Skata : )

Trevlig söndag och på återseende hoppas jag!

Anonym sa...

Mycket fina tavlor.
men kan du tipsa om vad för färg, och om det är kalligrafipenna eller pensel du använder?

Från en pysseltoka till en annan.