söndag 25 april 2010

Vilket dygn...

Ibland går inte allt som det ska...

I natt när jag kom hem efter en kväll ute med tjejerna ringde jag Andreas för att han skulle kasta ut nyckeln... Inget svar... Efter ytterligare 40 samtal, 3 liter småsten på balkongen & otaliga "rop på hjälp" & 50 minuter satt jag fortfarande ute på gården... Kallt, javisst! Räddningen blev en granne i porten bredvid...

Av denna anledning står nu en vacker blomma på mitt bord... Han vet i alla fall vad han ska göra min man.

Dagen blev inte bättre. A råkade tappa ett fat på alla mina små porslinshjärtan till bröllopsdukningen så de gick i tusen bitar, fatet höll dock som tur var, tändvätskan var borta när vi skulle grilla, grillbricketterna vägrade brinna trots en halv flaska ny-inhandlad tändvätska så det blev grilla i ugn...

Nu sitter jag här & hade tänkt mig en mysig söndagskväll när A helt plötsligt får rycka ut & jobba natt i Stockholm...

Ja ja jag har ju nya balkongmöbler i alla fall... Alltid nåt...

Gókväll

4 kommentarer:

Malin sa...

Bah:/ Låter som vår fredag. Tvingad till doktorn med sonen av människor runt om kring mig. Jag hade kunnat sätta tusen spänn på att ungen var kärnfrisk förutom förkyld. Gissa på läkarnas (de var två) utlåtanden...? Ser ut som en pigg och frisk unge. Lite slem i halsen, men inte något man gör något åt. Nähä.... Vill inte vara den som säger vad var det jag sa???!!! Men... Missbedöm aldig en mamms känsla för sitt barn! Resten av fredagen var ungefär lika kaotisk:/ Blä, men söndagen var perfekt:)
Kram!

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Men fy vad trist! Fin balkong har du iallafall!
Må så gott och hoppas resten av helgen var bättre om inte annat så börjar nu en ny frisk vecka!
/Karin

Marita sa...

Ja herrejösses vilka otursdagar!! Nu kan man ju hoppas att du har haft din beskärda del av otursdagar för det här året och att det bara kan bli bättre! Fint du har på din balkong!
kram, Marita

Ljusa Rum sa...

Den där helgen lät inte rolig :( Tänkte bara tipsa om att hjärtana finns nedsatta på inspirations-butiken i Borlänge, mitt emot banken. Dom sålde 8-pack nedsatt till 249:- ifrån 349:- Alltid någon tröst!