fredag 9 april 2010

Köksredskap


Äntligen har jag fått mina efterlängtade Nigella Lawson redskap till köket. Varje gång jag bestämt mig för att beställa dem, så har just det set jag vill ha varit slut.

Jag valde mellan turkos & ljusbeige, men valet föll på det senare som ni ser. Tänkte att jag vill inte blanda in både turkost & rosa om jag ska ha en rosa Kitchen Aid. Redskapen köper ni här!

Som ni även ser har jag (Hugo) samlat på mig lite muggar. Visas är från Rice & vissa fyndade jag på Hemköp i Falun för en femma styck, vilken skillnad i pris mor ricemuggarna för 39:-

Ser ni vilka som är fejk? Nej knappt jag heller. De mindre muggarna är Rice 6-pack man kan köpa.

De gröna & lila är fejkisarna.

Dessa muggar är mina favoriter till kalaset, picknicken & på stranden.

Åååå nu måste jag sluta så jag kan ringa filmbutiken & fråga om de är blinda, de hade lagt i fel film, ettan istället för tvåan i en serie. Stackars Hugo blev så ledsen när han inte kunde se. Ettan har vi hemma & den har han sett sig trött på tyvärr.

Trevlig helg. Förresten, soppan på bilden är ett riktig dundergod soppa, nästa gång får ni receptet!

Kramar

4 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Visst är de fina..jag har ju också några hemma. TYcker så mycket om att smyga in här.
Kram Lotta

Mikaela sa...

Hej igen :-)
Din dukning låter helt underbar, fick en liten bild av hur jag tror du menar.
Min första besvikelse har nu kommit iallafall. Jag har varit från första stund inne på pioner i dukning och bukett i vitt och ljusrosa, har varit in till min florist och frågat två gånger om det går att få pioner i aug. och det trodde hon skulle gå. Men nu när jag skulle boka buketten menar hon plötsligt att det kommer nog bli svårt med pionerna beroende på hur sommaren blir.
Så otroligt besviken är jag, men förstår ändå att det inte är pionernas tid då. Men nu måste jag tänka om helt med dukning och buketter, tyvärr. Men det löser sig ju såklart.
Visst är det förövrigt roligt att bara få frossa i smycken, blommor, dukningar, och tårtor en gång i ens liv, tror nästan att detta med planneringen är det roligaste.
Hur ska ni göra med musik efter middagen? Det är mitt dilemma, eftersom vi kommer att vara i ett partytält hemma här i trädgården vet jag inte hur det funkar med dansandet. Och jag vill för all del inte dansa vals bland grästuvorna haha.

MVH Mikaela

nea i det gula huset sa...

Hej hej!

Ja..har du vägarna så långt söderut att du har möjligehet att kika in till Josse är det ett måste! Hon är fantastiskt mysig och har massor med ljuvliga saker! :)

Jag väntar med spänning på att få se om ditt sopprecept kan vara något för mig...gillar ju soppa! :)

Hoppas det ordnade sig med Hugos film!
Kram Nea

Marita sa...

Vilka underbara färger!! Man blir så himla glad av dem, förstår att de är favoritmuggar! Soppreceptet ser jag fram emot, vi äter gärna soppa hemma hos oss. Jag är helt såld på Nigellas skålar, de som är äggformade. Tycker de är så vackra!
kram, Marita