måndag 26 april 2010

Hemmaspa

I bland när jag vill lyxa till det lite tar jag min spa-korg & låser in mig i badrummet en stund.
Ut kommer en chokladluktande, fräsch & harmonisk mamma.

I min korg finns Dermanords Chokladscrubb, chokladmask, Cath Kidston shower gel ( här hittar ni ett stort utbud av Cath Kidston produkter), Maison Belle badrumsrengöring & Clean cotton-ljus från Yankee candle.

Nu sitter LantlivsAnna där hemma framför datorn & tänker:

- Hur sjutton har man hemmaspa med en Maison belle-rengöring?

Jo, det du Anna ska jag berätta. Jag måste göra rent badkaret innan jag hoppar i, för som så många andra karlar gör aldrig min man rent efter sig.

Ser ni det "lilla" Olivträdet? Det fyndade jag idag för ynka 139 kr. Dock höll jag på att smälla av när jag såg storleken. Jag hade tänk mig ett vanligt meterhögt träd & detta är vad som bjuds.
Ja ja jag hade ju bestämt mig för ett träd & ett 2 meter högt träd blev det!

Nu tjatar lillen om att få gå ut, så det är väl bara å klä på sig...

Kramar

4 kommentarer:

annaslantliv sa...

Haha! Du bjöd mig på dagens skratt! Det tackar jag för.
Som sagt, de gör ju inte rent efter sig så det har du helt rätt i, en rengöringsprodukt är nödvändig för lite hemma mys!:-)

Vilket kap med trädet! kommer trivas perfekt där.

Kramis

Malin - I min trädgård sa...

Wow vilket fynd med olivträdet! Oj vad jag också vill ha!!!

Vilken kul idé med en spakorg :-). Och såklart vill man ju hoppa i ett rent bad, så det är klart det ska innehålla rengöring ;-).

Ha dte bra!

Kram M

Anonym sa...

Känner igen mig, men jag har bara ajax... låter lyxigt med det du hade. Jag gillar korgen du har allt i, har en i träfärg som jag ska sprejmåla o sätta tyg inuti. Kanske jag ska skaffa ett hemmaspa jag med! Inte dumt att ha lite lyxiga stunder i vardagen, det behövs!

Kram/Mira

Fröken Fräken sa...

Jag kan bara hålla med, vem är det som planerat hallar i hyreslägenheter?! Eller, ickeplanerat.. men jag ska ta tag i min hall så fort jag blir piggare, men vinterjackorna är iaf borta!
Grattis till det nya jobbet, jag har precis tackat nej till ett annat jobb.. mest för att det inte kändes rätt. Men sådant kan vara viktigt att lyssna på också!