torsdag 15 april 2010

Längtar...

... tänk vad tiden går fort. Snart är det dags att gifta sig & bli fru Hantzmann.
Anna-Karins längtarkeramik får idag sybolisera våran längtan.

Den veckan då Andreas friade köpte jag faktiskt denna lykta enbart för att se den varje dag, minnas & längta.

Jag har dukningsproblem dock. Jag köpte 14 meter organzatyg som skulle ligga i mitten av borden & liksom slingra sig lite & "bubbla lite" men det förbannade tygen vägrar bubbla sig & faller ut spikrakt, fast jag syr i det... det funkar bara inte. Så nu står jag här med 14 meter tyg som jag inte vet vad jag ska göra med.

Funderar på att klippa det i 30 cm breda bitar & lägga det tvärs över bordet & ställa tallrikarna på det på varje plats.

Snälla kom med tips! Dukningen ska gå i ljusrosa & vitt & utan inblandning av grönt & andra färger. Ett litet tema på mitt bröllop är rosetter, de kommer synas både här & var!

Hur dukar man fint utan tallrikar på borden? Gästerna kommer bli serverade mat så tallrikarna kan ju liksom inte stå på borden då! Suck!

Nu litar jag på att ni kommer med mängder av bra tips för jag får snart något fel.

Kramar

7 kommentarer:

Lantliv och Loppis sa...

Hej, såg din länk på FB... Kanske om du gör en "hög" vikning på servetten och ställer den där tallriken ska stå, så sätter den lite volym på dukningen? Kanske du tänkt göra i vilket fall som hellst... =) //Jennica

Fynda och Fixa sa...

♥ Så skoj att planera bröllop! Har du kollat in i galleriet på Bröllopstorget.se? Där hittade jag mycket inspiration till vårt.

Ska du ha något festprogram så tar ju det platsen där tallriken brukar ligga. Likaså om man har snygga namnskyltar i samma färgtema. ♥

Malin sa...

Från Granlund, till Pettersson till Hantzman;) Tänk att jag kom ihåg första namnet också!

Har dukat bröllopsdukningar så jag kan ge lite klassiska tips på söndag:)

Annas hjärtan sa...

Hej!

Tack för inlägget hos mig, det är alltid skönt med folk som bryr sig om andra!

Hoppas det löser sig med din bröllopsdukning, kanske kan du lägga någon sorts program där som tallriken skulle ha varit så det inte ser så tomt ut, om du förstår vad jag menar. Kanske kan göra programmet i någon rolig form, eller ha någon sorts underlägg som fyller tallrikens plats. Eller nån liten giveaway.

Ha en bra kväll, kram från Anna och Linnah

Lena sa...

Tänker på det där långa tyget...det går inte att så en tråd och rynka det, då?

Kul med bröllop, 11 år sedan vi gjorde det.

Lena

Vitaboet sa...

Du kan ju ha en fin tallrik under mat tallriken som redan står på bordet på allas platser, som en pynt tallrik! Kan ju bli fint;).

Marita sa...

Varför inte lägga en undertallrik på varje plats, som man ställer mattallriken på sedan? Eller ett runt tårtpapper som undertallrik...på den kan du ju sedan arrangera servetten vackert, eller lägga en liten gåva (tex en liten hjärtaformad chokladpralin i en liten organsapåse eller cellofanpåse med rosa band runt? Tror att det kan vara fint med ditt förslag att klippa tyget och lägga tvärs över bordet vid varje dukning. Mellan varje tygremsa skulle det vara fint med en liten skål med en enkel rosa ros i. Låter jättefint med rosetter lite här och där... Hoppas du lägger ut bilder på hur dukningen blev och på dig och blivande maken förstås i bröllopskläder! Lycka till med er underbara dag!!
kram, Marita