söndag 8 januari 2012

Nytt hemma


Mina skitsnygga Dieseljeans hänger på stolen i väntan på att ett par ( eller flera ) kilon ska bort så de sitter som ett smäck igen! En liten morot då man får kika på dem varje dag, men snart...Finaste örngotten från Åhléns, i Ekologisk Bomulls Percale. Lampskärmar från Lavendel & Romantik.

God kväll!

I går sprang jag på Åhléns nya kollektion med sängkläder. Ekologiska i flera superfina mönster! Dock var de ganska dyra, så jag köpte ett par örngott för att se om jag gillade det blåa i mitt sovrum, & jag vart riktigt nöjd så jag ska nog köpa påslakan till också!
Jag har mycket vita sängkläder så det blir roligt med någonting annat!

Nu när julen är utstädad känns det så skönt, rent & fräscht. Jag passade på att slänga alla vita volangkjolar till lamporna jag haft & köpte nya lampskärmar både till vardagrummet & köket.
Till köket blev det en Tine K lampskärm, hoppas den kommer någon gång bara... tråkigt med lång leveranstid när man väntar på något roligt. Det beror säkert på alla röda dagar som varit nu vid jul, men jag beställde den för över två veckor sedan & det kan jag tycka är i längsta laget för en vara som fanns hemma.

Förresten, jag vet att jag lovade bilder på köket före renoveringen, de kommer nästa gång!

Kan ni inte berätta för mig vad ni vill läsa eller se här på bloggen framöver. Jag vet liskom inte riktigt vad jag ska visa mer. Jag hoppas på att kunna övertala Andreas om en hallrenovering snart, så det kommer ni säkert få se!

Ha en trevlig kväll allesammans!

4 kommentarer:

Två Små Gryn sa...

Snygga örngott! Det är så skönt så här års när man kan börja ta bort julen och piffa upp hemma med lite småsaker som förändrar mycket!

Living by S sa...

Jag gillar allt du visar, skoj att du är igång igen =)
Jag njuter av dina inlägg!!

Kram Fia

annaslantliv sa...

:-))))
Ja nu känns det genast bättre! :-)
Har hittat lite nya alternativ i katalogerna men de är ju inte billiga...

Vad har ni för storlek på plattorna i köket? Vår kakelgubbe har förslagit en mindre än vad alla har tror jag. Ser ut som alla får 5 upp till skåp och vi får nog 7.

Ni har lyckats jättebra med all renovering! Ser så fint ut överallt!

Kram
Anna

Nallebr.. sa...

vilken fin blogg du har, ramlade in här i dag när jag satt och surfade runt.. och vilket fint hem ni har blir så inspirerad av alla fina bilder.