tisdag 31 januari 2012

Till min minsting...
Bilder lånade från Me & I.

Har för det mesta gillat Me & I´s kläder, men dessa underbara haremsbyxor med kanin i fickan är ju bara för härliga. Glad färg & ursöta.
Jag har alltid gillat retrokläder i ny tappning på mina barn & det fick därför även bli de söta hängselbyxorna med att vitt moln på rumpan & den söta koftan till våren.

Hej!

Kläder, kläder, kläder... Nog för att jag gillar att köpa kläder till mina barn, men den minsta växer ur en storlek på ca 2 veckor så jag hänger inte riktigt med i svängarna känner jag.
Tur man kan gå ut i förrådet & rota lite bland Hugos gamla kläder & fylla upp garderoben med.

Hur har ni gjort, som har syskon av samma kön? Har den yngre fått ärva alla kläder eller har han/hon bara fått nytt?
Här hemma har jag bestämt att August får ärva det jag tycker är extra fint & fräsch så klart.
Jag vill inte ha allt som Hugo hade på sig på August för de är så lika varandra att det känns som att han inte får bli en egen person då. Så när August blir lite större så han inte växer ur allt på max en månad så blir det nog mestadels nya kläder till honom.

Här hemma har vi sjukstuga, Hugo med hög feber & August med... ja jag tror det är tänder på G då han gnäller konstant, tuggar på allt han kommer åt & är lös i magen... men jag har haft fel förr så det återstår att se.

Kram på er

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilka söta byxor, de måste jag också handla! Tack för titten!

/Lisa

Anna sa...

Jättesöta kläder! Jag tycker nog som du i klädfrågan. Man använder det man tycker lite extra om. En del är man trött på fast det inte är något fel på...Mina barn är ju så täta så nu kan dom nästan ha samma storlek.
Men lilla pluttan min hon får det mesta nytt hon =)
Kram Anna

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag har också gjort en beställning från me&i, det blev en hel del klänningar till dottern. Älskar den röda klänningen med kaninen ur fickan.
Jag är väldigt förtjust i moln så molnklänningen fick också följa med:))

Kram Teres

Mari sa...

Kan även rekomendera Blingo kläder. Jag har sålt me&i förut och säljer nu Blngo och gillar båda lika mycket vad de gäller kvalité. Är du nyfiken så hör av dig eller kom hem till Linda Lundqvist på lördag och kika.

//mari (mari.sjogren@blingo.se)

Emmas idéer sa...

Mari:

Jasså??? Då ska jag genast ta mig en titt få se om jag dyker upp hos Linda.

Kramar

*Mamma till tre små troll* sa...

Emma! Jag har sån. Me&i byxor fat gröna med brunt hjärta på rumpan, 74/80 tror jag.... Vill du ha dom?
//Linda

Malin sa...

Åh, älskar de där bruna frottébrallorna:) Vi har ett par med en vit kanin på rumpan. Till det en blå body med vita kaniner på. Sött sött sött:)

Camilla, hus nr 8 sa...

Brallorna är ju supercoola... Små accesoarer gör a lot :)