tisdag 3 januari 2012

Lillebrors rum


Bildficka, Isa Form, Läragåvagn, Brio, Matta, Pappelina. Lilla bokhyllan kommer från Vita Novum!

Hej!

I dag visar jag lite bilder från Augusts rum! Det är inte riktigt klart än, men en bit på väg i alla fall. Listerna är på g, nu har jag äntligen hittat vilka jag ska ha! Varför stressa fram beslut?

På högra sidan mittemot Augusts säng har vi en vanlig 90 säng till oss, då den lilla sover katstrofalt dåligt så vi går i skift lite här hemma för att orka!

Tycker det är så kul att inreda & fixa till barnen för att de ska få fina rum som inbjuder till lek.

Den fina pekboken i sammet har August fått av "tant" Sara. Visst är den bara för härlig? I boken kan våra fina barn som är lite finare lära sig ord som Privatjet, Juvel, Champagne & Skaldjur. Ett hett tips till er som ska på dop eller har någon nära som fått en bebis. Jag skrattade gott åt boken när han fick den!

Nu ska jag åka på året första jobb-möte. Ska bli roligt att träffa lite Peace & Love-kollegor igen!
Ni ska väl gå på P&L 2012? Här hittar ni biljetterna!

Kramar till er alla

3 kommentarer:

Anna sa...

Jättefint rum! Det riktigt kliar i mina fingrar efter att få göra ordning ett nytt barnrum! Vår lilla ska få ta över mellanbarnets rum och mellanbarnet får nytt. Har sett ut en tapet åt honom men tyvär är han så bestämd och vill absolut ha en röd tapet med cars-bilar som jag först tyckte var helt ok för bilarna är bara siluetter men jag gillar inte röd tapet så jag vet inte hur jag ska göra.....det är ju ändå hans rum o tapet går ju alltid att byta =)lutar nog åt att han får sin vilja igenom....
Kram kram

Två Små Gryn sa...

Underbart mysigt rum!

Elin sa...

Helt otroligt fint :-)
Var kommer tapeten ifrån?