måndag 30 januari 2012

Köksdetaljer

Några detaljer i köket har tillkommit sen sist! Taklampor, hylla & ny lampa i fönstret! Dikten på brädan har jag fått av min fina vän Maria på min födelsedag! Vem den är skriven av vet jag dock inte!

Hej på er!

Här är det en riktig segdag! Hugo är sjuk & har hostat hela natten & jag har vart ute på Östersjön & dansat med 10 härliga tjejer. Åh det märks att man har blivit gammal, det är inte helt obemärkt man dricker från 11 på förmiddagen till halv sex på morgonen.
Men det var det värt för vi har haft så roligt & det var riktigt skönt att få komma iväg med tjejgänget en helg även om jag så klart hade en fruktansvärd ångest över att lämna mina barn!

Här hemma händer det dessvärre inte mycket, men några lampor & en hylla har kommit upp i köket! Det skulle egentligen vart två hyllor men den översta fick inte plats om jag nu inte skulle satt den i taket!

Lampskärmen från Tine K hamnade i köket till slut i alla fall. Jag var ju helt säker på att jag beställt en svart lampskärm, men när jag öppnade paketet var den grå... Hmmm inte riktigt vad jag tänkt mig, men jag kikade på min order & visst hade jag väl valt en grå!

Först fick den bo i sovrummet, men den passar inte in nu när jag ska sy nya ljusblå gardiner till våren så jag cjansade & testade i köket ändå trots beige tapeter & det vart ju helt ok.

Pust... nu ska jag ta hand om min sjukling & min lillfis som precis börjat krypa. Ja det är ju lite vingligt i början så han faller lite & det går ganska sakta frammåt & då blir han lite arg... 6 månader blev busungen i går... usch vad tiden går fort!

Kramar Emma

Tillägg
Till Maja då det ej går att svara på din blogg:
Om du hade läst min blogg lite längre så hade du sett närbilden på bordet. Det är ett bord i återvunnet, gammalt, slitet trä, med springor och övriga spår av svunna tider... Med andra ord är det helt omöjligt att torka bort barnmat efter en 6-månaders bebis & jag älskar mitt bord & vill gärna ha det kvar utan gamla matrester på så JA, det är en vaxduk & den kommer få sitta där ett bra tag till. Hur praktiskt som helst.
Fast vaxduken skall snart bytas ut mot en ny, mindre sliten & lite tjockare variant som inte bubblar sig så mycket förhoppningsvis =O)

Kramar

5 kommentarer:

dsign & inredning sa...

Hej Emma!
Det ser jättefint ut i köket, älskar lamporna! (tycker det är roligt att du visar de förändringar ni har gjort, duktiga ni!)

Ja tänk vad tiden går fort för de små.. man hinner liksom inte med ;)
Klar man ska unna sig lite barnledighet det behöver alla!
Ha en fortsatt trevlig vecka och hoppas hugo blir frisk snart!
Kram Lena

Linda.. sa...

Halloj!

Vad fint ni får! Lamporna är jättefina.

Jag tror säkert att skåpet kommer till sin rätt hos er, men det är tomt här hemma. Du kan väl hälsa att det är saknat? ;)

Vad bor ni i för typ av hus?
Kram Linda

Maja sa...

vad har du gjort med bordet? genomskinlig vaxduk? ser för gräsligt ut om jag får säga det själv. jag kan förstå att det är smidigit då man har barn och så, men om träet suger åt sig så är det för dåligt behandlat och skulle behöva någon olja eller liknande. annars älskar jag din blogg och får mycke idéer själv. =) (å jag hittade den via expressen, leva och bo, om jag inte minns fel)

Living by S sa...

Vad fint ni har fått det!! Snyggt med alla Leksandsstolar =) minns din jakt på dem =)
Snygga lampor också och givetvis Tine skärmen. Visst är man duktig ibland på att beställa rätt kulör? =) har också gjort den missen. Men jag skickade tillbaka för att SEN ångra mig =( typiskt moi=)

Kram Fia

Life Of An Angel sa...

Fint det blev!