torsdag 24 mars 2011

Lycka!!!
Bord från Lavendel & Romantik

Hej hopp!

Vet ni, i dag är jag riktigt glad. Min käre man ringde & berättade att han hade hittat breda gamla brädor i stil med dem på bordet ovan i en gammal lada ute på vischan. Brädorna ska han bygga ett kryssbord av & bordsskivan ska se ut som på bilden.

Tyvärr kunde han inte ta med sig brädorna hem då han inte hittade någon att fråga på gården där ladan stod & eftersom han kör firmabil ville han inte bara lassa in dem heller... =O)

I dag åkte jag & mamma hem till en släkting & skulle kolla igenom om vi ville ha några möbler efter hans mamma & pappa innan de åkte till "Ta till vara"-loppisen i stan. Gissa om jag blev överlycklig när jag fick inte mindre än 6 st vitmålade Leksandsstolar!?

Tänk, jag som har letat på Blocket & andra ställen, men alla är så himlans dyra & eftersom jag ska ha 6 st så har jag inte haft råd nu med flytten & allt annat som ska köpas... Men vilken tur... nu blev de gratis istället!

Jag tror det gamla slitna bordet tillsammans med stolarna kommer göra sig kanon i mitt nya kök... bara en månad kvar till flytten!

Det var allt för i dag.

Kramar

5 kommentarer:

Madame Vit sa...

Vad roligt med stolarna och brädorna =) Kommer bli kanonsnyggt tror jag =)Behöver du två stolar till har jag två till salu =)
Åh ni flyttar också? extra roligt =) Vi flyttar 1 maj, sååå skönt=)
Brädan kom igår, älskar den!!! Den är perfekt!!!! Tack i massor <3

Kram Fia

Livet på landet sa...

Vilken tur, jag förstår att du är lycklig!
Det kommer säkert bli jättefint!

Kram Helena

Johanna Dolk sa...

Vilken tur med stolarna! Det ska bli roligt att se bordet när det är klart!

Fröken C sa...

Åh, vilken lycka med stolarna:)
O kul att mannen hittat plankor till bordet, kommer bli kanonfint!

Ha det gott!
Kram C

Sanna sa...

Vilken lycka att få Leksandsstolar. Dom är ju inte dom billigaste precis. Vill oxå ha sånna :)...vilken fin blogg du har. Kul att besöka den !