söndag 13 mars 2011

BadrumBilder: Vita Novum

Hej söndag!

Härom dagen släpade jag med min äkta hälft på öppet hus på Bad & Keramik, för att visa bubbelbadkar, kommoder, skåp, tvättställ & kakel. Han är så där halvintresserad, men vi fick bestämmt det vi skulle bestämma.

Jag hade sett ut en jättefin kommod med ett tillhörande skåp, men när jag lite försynt nämde att det kostade 23.000 kr så var han plötsligt inte så intresserad av att titta längre...

Eftersom vi ska ha kaklat & spontat i badrummet så tyckte han det passade bättre med en gammal kommod & ett gammalt vitmålat skåp, jag kan säga att jag inte var sen på att köpa den superfina vedlåren på bilden ovan för att göra om till kommod med ett tvättställ ovanpå.

Med lite vitfärg kommer det bli kanonfint tror jag!

Han är inte så dum min karl.

Nu är all planering gällande kök & badrum klar, men mer om det när vi väl börjat renovera till våren/försommaren.

Vedlåren kommer från min vän Karins butik Vita Novum.

Kramar

4 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Hej
Å vad roligt! Lycka till med badrummet. Det spont får man inte sätta nära dusch och badkar osv, kolla det bara. Vi fick ha det på andra sidan väggen, men det finns regler för det i våtrum.

Härligt att ni köpt hus!
Kram Lotta

Emmas idéer sa...

Hej Lotta!

Vi kommer ha kaklat på den delen där badkaret står sen en bit bort kommer det vara spontat, så jag hoppas det är tillräckligt långt bort från badkaret att det är godkänt. Det är en firma som gör allt åt oss & jag tror väl de borde ha koll på det va?

Ja ja det återstår att se vad de säger.

Ert badrum är sååå fint. Jag önskar jag fick plats med ett lika stort bubbelbadkar som ni har men vi får nöja oss med en mindre variant...

Kramar till dig

Emma sa...

AVIS! :)

Sanna sa...

Hej såg att du varit till Bad och Keramik..jag har själv varit och kollat på deras dyra fina badrumsmöbler. Tycker att din man kom med en superbra idé ! vi har nyss påbörjat med ett badrum helt från början och tycker att det är kul ! själv har jag bestäm mig för att snickra liknande själv :) väntar med spänning på bilder från ditt badrum.