lördag 30 oktober 2010

Fat & mera fat.

Hej på er.

Häromdagen hittade jag detta fat i betong på en butik i stan! Kände direkt att det var något för mig & det passade perfekt hemma på mitt kistbord i vardagsrummet.

På tal om fat! Ni minns faten i keramik jag visade er tidigare? De som jag skulle kunna offra Andreas för! Snacka om besvikelse när fatet bara är 13-15 cm i diameter. Jag hade förväntat mig ett stort fat, så tyvärr blev det inget fat för mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha det till när det är så litet. Usch vad jag är besviken.

Nu ska jag laga en fetaost & tomatpaj, sen blir det lite räkor. Våran lokala matbutik har de godaste räkor jag någonsin ätit. De är liksom lite stuns i dem & stora är de också!

Men smakar det så kostar det.

Vi skulle bjuda mina föräldrar på mat en gång & skulle ha lite räkor, så jag skickade iväg A för att köpa lite grann & han kommer hem med räkor för 400 spänn.

Han trodde inte det skulle bli så mycket & väl framme i kassa ville han ju inte ångra sig!

Men det var värt varenda öre!!!

Kramar på er.

3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Superfint fat! Det kan ju eventuellt kanske möjligtvis vara så att jag inte heller kan motstå vackra fat.. förstår besvikelsen över storleken på det andra fatet, det väckte ju verkligen habegär. Men som du säger, för litet...

Anonym sa...

De är verkligen fina!

Ja, jäsiken vad svindyrt det är med räkor nu, men gott ä det!

Kram/Mira

Miss Linda sa...

Vilket Underbart Betongfat ♥

Var kan jag få tag på ett sånt?

Märke eller affärsnamn?

Önskar dig en Fantastisk helg ♥