fredag 8 oktober 2010

Tvätta, städa, stryka & vika
Ny underbar krona i keramik av Monica Johansson.Maison Belle tvätt- och sköljmedel.

Jag fullkomligt älskar doften av nytvättat!
Ofta kommer jag på mig själv med att ha spenderat alldeles för lång tid på sköljmedelsavdelningen när jag handlar. Men det finns ju så mycket att välja på.

Jag har beställt Isabella Smiths tvätt- och sköljmedel, men måste lite moloket erkänna att jag inte vart stormförtjust i lukten! Starkt & stickande, men jag tror att det beror på att det är ett koncentrat, så det kommer nog dofta underbart av kanel & jasmin när jag testat det första gången.

Jag får återkomma med det helt enkelt.

Tillägg: Det luktar inte gott efter tvätt heller, så mitt tips är köp INTE om ni gillar när tvätten luktar gott & köp om ni bara tänker ha dem i tvättstugan som en fin detalj, för flaskorna är jättefina =O)

Kronan är min fjärde i samlingen, man kan helt enkelt inte ha för många! Den här var dock lite mindre än de andra, det är charmen med handgjord.

Nu ska jag fortsätta med att låta min KA jobba. Nu blir det hemmagjord salsa & lite annat smått & gott.

Trevlig helg på er alla underbara vänner!

Ps Jag har nog aldrig vart någon person som är speciellt "djup" av mig & går inte ofta in på hur mycket vissa saker betyder för mig, men jag ville bara berätta för er alla underbara där ute att era kommentarer, mail & samtal betyder massor för mig. Det är av er jag får inspiration till att blogga & utan er hade det vart värdelöst Ds

6 kommentarer:

Nanna sa...

Åh vilket tips om sköljmedel! Vart köper du det? Använder du det som både och eller bara som sköljmedel?

Emmas idéer sa...

Hej Nanna!

Det ena är tvättmedel & det andra är sköljmedel. Jag har köpt dem på Ellis Corner på nätet!

Trevlig helg!

Anonym sa...

Håller med dig om doften, gillar inte den ens efter tvättning. Men den är fin som dekoration på hyllan i tvättstugan :)

Ha en bra helg.
Kram
Anna Löf

Emmas idéer sa...

Anna:

Åååh nej!!! Vad säger du!! Jag som hade såna förhoppningar om att den skulle lukta gott efter tvätten!!! Skit också rent ut sagt!!

Trevlig helg till er 4

Anonym sa...

Det doftar starkt för att det är koncentrerat men jag tycker det doftar helt underbart när du tvättar/tvättat. Tror inte du blir besviken.

Malin

Vitt och Blått sa...

De är superfina flaskor, pryder fint i tvättstugan. :) Har rengöringssprayen och den för rostfria detaljer - luktar underbart! Har varit lite sugen på dem (tvättmedel + sköljmedel), men om de inte luktar gott varken för eller efter tvätt vill jag gärna känna prov på dem först. Älskar Yankee candle som du visar i ett tidigare inlägg, de luktar SÅ gott! Doftade på olika juliga dofter igår, det blir nog en sådan närmare december. Ha en skön lördagskväll - kram