tisdag 26 oktober 2010

HöstgarderobenMilitärgrön Tunika Odd Molly.

Skinnstövlar från Skohuset

Hej på er.

Det blev en liten paus från bloggen under helgen. Andreas har jobbat borta hela helgen & jag hade lovat Hugo att hela helgen skulle vara hans helg med mamma.

Vi badade i Äventyrsbadet, åt på McDonald´s, gjorde pärlplattor, lekte med kompisar, shoppade ( ja Hugos val, han älskar kläder) & hade en riktigt mysig taco-kväll hos våra goda vänner.

De perfekta stövlarna hittades äntligen. Som jag har letat! Det bästa av allt är spännet på sidan där man reglerar skaftvidden. Jag har så smala ben att stövlarna aldrig sitter bra upptill på mig, men det gör dessa.

Det enda jag inte kommer överens med är de röda dragkedjorna, men jag får ge sjutton i att kolla där bak då!

Den schysta tunikan har jag väntat på ett tag, äntligen blev den min & jag började helgen med att tappa bearnaisesås på den det första jag gjorde. En fin fettfläck pryder nu klänningen.

Så era bästa tips för att få bort fettfläckar mottages tacksamt.

Jag är verkligen Odd Molly frälst & offrar nog både en & två fina tunikor för att spara ihop till en Odd Molly-klänning.

Nu var denna inte speciellt dyr så några andra tunikor fick också följa med hem, så jag slipper gå naken menar jag *blink blink*

Kramar till er.

8 kommentarer:

Madame Vit sa...

Tycker stövlarna är vrålläckra medde röda dragkedjorna. Dunder snygga =)
Ja det fläckmedlet jag använder är vanish, tycker det funkar bra.
Kram Fia

Solgården Butik och Café sa...

Håller verkligen med madame vit!
Såååå snygga skor!

Anonym sa...

Hejsan, hittade precis din blogg och kommer att få en härlig kväll nu när jag skall kika igenom och inspireras :) Verkligen en jättefin blogg du har.
När det gäller fettfläckar brukar jag använda vanligt diskmedel, som ju är fettlösligt, blandat med lite vatten som jag sprejar på innan tvätten.
Hoppas du får bort fläcken, lycka till.
//Anna

annaslantliv sa...

Vanish här. Men mamma är frälst på flytande galltvål. Har inte testat det själv, men fett är ju lite svårt.

Härligt med en riktig Mamma barn helg. Det är sjukt att man har så svårt att låta bli datorn, så lätt att "bara 5 minuter"...

Snygga inköp, gillar dragkedjorna men förstår att de kan störa oxå.


Kram A

Petra / Popetotrora sa...

Vilka snygga stövlar!
*avundsjuk*

Marita sa...

Som fläckborttagning har jag blivit rekomenderad att använda vanligt Yes diskmedel på fläcken innan du stoppar den i tvättmaskinen.
För övrigt tycker jag att både tunikan och stövlarna är helt underbara...säger bara en sak...vill ha!!!!
Lycka till med fläcken!
kram,Marita

Fröken Fräken sa...

Eftersom jag själv råkar ut för en del fläckmissöden, ä-hum, så kan jag bara säga att det enda som riktigt funkar är att ta outspädd Yes (måste vara det diskmedlet) Och försiktigt gnugga in det lite just innan man tvättar plagget. Funkar på allt utom blåbär.. på det biter inget! ;-D

Sofia sa...

Jag undrar vilket märke det är på stövlarna? Jättefina!