torsdag 7 januari 2010

Sorg
Det är med sorg jag skriver detta...

... jag har DET inte längre, jag kan inte gå i dessa skönheter! Jag känner mig som en halvfet, blek avdankad föredetting!

Jag som för några somrar sedan inte gjorde annat än att skutta runt i stilettklackar! Det var då det!

Nu ranglade jag runt som bambi på hal is.

Men tro inte jag tänker skicka tillbaka dem för det inte... Jag tror nog att mina gamla takter sitter i någonstans där bak...

Förresten så är det ju inga vardagsskor så det får bli några speciellt utvalda fester eller middagar som får äran. Tills dess är det träna, träna, träna som gäller.

Kram från en ledsen stilettmissbrukare!

10 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Är samma här för ett antal år sen struttade man runt i skyhöga klackar men nu får man hålla sig på backen. Men jag har en 19 årig dotter som jag mer än gärna köper såna härliga skor till . Nilla

Brunkullan sa...

Hihi..ja, jag har aldrig kunnat gå i klackar högre än ca 3 cm..:)
Men nu kan jag inte ens det. Vrickar fötterna barfota för sjutton.
Men inte är det alla extra kilon. Inte heller åldern.
Det är nog bara otur;)

Susanne

MITT VITA HUS sa...

Då har du ju ett bra mål, sådant är alltid motiverande:)

Tanjis sa...

Oj,förlåt. Man ska ju inte skratta åt detta inlägg, men jag kunde inte låta bli för det var så roligt skrivet!
Jag älskar också högklackat men mest att titta på för jag har inte lärt mig att gå i sånna där överhuvudtaget. Just de blåa som du visar är ju så skitsnygga!

Hoppas du tränar så du kan gå runt i dem till sommaren!
Men har man barn så är det ju inte så lätt.......att jaga runt på ungarna och samtidigt se snygg ut i höga klackar!
Men snygga är dem. :)

Marita sa...

Det är rätt! Ge inte upp!! Träna och träna så ska du se att vips kan du glida runt i dina fullkomligt underbara skor!! Om inte det skulle funka kan du ju alltid ha de stå som en inredningsdetalj så snygga som de är!!
För x antal år (och kilon!!) sedan gick jag jämt omkring i höga pumps...på jobbet i livsmedelsbutik...en heldag på stan. Det var aldrig några problem...nu, nu kan jag knappt titta på ett par högklackade utan att jag vinglar omkring!!! Det händer att jag av ren nostalgi går in i underbara skoaffärer och provar en och annan läckerhet...sedan tar jag på mig mina numer fotriktiga (ganska trista, definitivt inte särskilt kvinnliga) skor. Lycka till!!
kram, Marita

Noga Utvalt sa...

Heej Emma!!
Hahaha jag känner igen det där! Innan kunde man glatt sprätta ivägpå sina fina klackar, men samma här, jag känner mig mest som en vinglig flaggstång numer. Det får bli vandrarkängorna för heeela slanten..hahaha!

Jag har nu satt in pengar på ditt kontor jag har swedbank så det kanske kan ta nån dag innan du ser dem på ditt konto.
Ser fram emot att få ännu en fin bräda hemskickad från dig!

Massakramar!
Nadja

Maria - Villa Krutbruket sa...

Tack för den fina tavlan. Gillar den jätte mycket, den får stå framme en stund även fast jag hunnit städa bort julen :)

Ha en trevlig helg! Kramar Maria

Jennica... sa...

Som övriga så skrattade jag också för mig själv när jag läste detta! :) Jag har också alltid gått i högklackat, men så blev jag gravid och nu är lill-tjejen 9 månader men jag har inte riktigt kommit tillbaka till klackarna ännu. Jag köpte också två par skor från Jimmy Choo kollektionen, tyvärr inte de du visade eftersom jag inte fick tag i dem, de är såå vackra! Men jag övar här hemma och om det nu inte skulle gå så är skorna så vackra att de kan få stå på en hylla någonstans. Men kämpa på! Vi är fortfarande de där stillettotjejerna, innerst inne! :)

Jennica... sa...

Hej Emma och tack för kommentar hos mig! :)

Jag köpte de röda sandaletterna och så blev det de zebrarandiga. Tanken var att jag skulle köpa samma som du fast istället för de blå, så skulle det vara de med svart/vitt mönster på tån. Men det blev ett missförstånd så det blev de helt zebrarandiga istället, fast de är riktigt fina de med. Fast de du har är riktiga konstverk! :)

Jag fyllde år den dagen som kollektionen släpptes så jag fick det jag handlade i present av min sambo, så jag fick även skinnjackan, ett armband och en väska också.....ja...lite bortskämd blev jag allt! De zebrarandiga köpte sambon på nätet, därav missförståndet! :)

Jennica... sa...

Grattis på dig med i efterskott! :)

Kanske lite knäppt men jag tycker det är kul att köpa något ur alla H&Ms designersamarbeteskollektioner. Och när det nu blev Jimmy Choo så kände jag och min kompis att vi bara var tvungna att ställa oss i den där långa kön.....klockan 7 på morgonen.....även om det var min födelsedag! :) Hon var så söt, hon hade med sig frukostbullar som hon satte ljus i, och så sjöng hon för mig där i kön! :)

Underbart med en resa! Vart åkte ni?
Vi åker till Thailand om en vecka....det ska bli härligt! :)