torsdag 28 januari 2010

Nya sängenIgår fick jag äntligen ställa in Prinsens nya säng i hans rum. Hugos farfar hade vart så snäll att han målat klart den när vi inte hann med riktigt!

Nu fattas bara madrassen, men det ska handlas idag!
Sen ska han få ett nytt överkast också, men jag vet inte riktigt vilket än! Tips tas gärna emot, men det måste gå i blått & får inte innehålla rött.

Hugos förra säng var mycket högre & kortare så nu hamnade tallrikshyllan på sniskan, men så får det vara nu. Jag får inte göra fler hål i väggen i Hugos rum, då åker jag väl på att betala när vi flyttar!

Den fina kudden fyndade jag på super-rea...

Nej nu ska jag måla klart benen under sängen för de blev inte målade...

Jag återkommer med bilder på en ny produkt jag kommer sälja.

Kramar

6 kommentarer:

Tanjis sa...

Jättefint blev det!
Gillar verkligen sånna sängar och är på jakt efter något liknande. Har letat länge nu men de brukar bli för dyra men jag hoppas jag ska hitta någon snart.

Va jobbigt när man inte får göra hål i väggen som man vill! Det måste vara lite irriterande men det ser fint ut med tallrikshyllan i alla fall. :)

Noga Utvalt sa...

Åhh vilken fin säng! En sådandär härlig gammal växa säng! Me like!
Hoppas allt är bra med dig i snökaoset!
Kram Nadja

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Åh vad fiiin!! en sådan skulle jag vilja ha till Elins rum! var har du hittat den?? säkert ett loppisfynd som ni fixat till så fint. Kram

Lantliv och Loppis sa...

Vad fint det blev! =)
Om jag inte minns fel, har jag för mig att jag sett överkast i liknande stil som din kudde, på Åhléns? Några vita kviltade varianter fanns också där, om det kan vara något.. Hoppas lillpojken kommit överrens med sin nya frisyr. ;)
MVH
Jennica

Fröken Fräken sa...

Tänk om själv finge sova i en sådan fin säng! Fast liiite längre bara! Jag tycker inte alls att det känns som att tallrikshyllan har hamnat på sniskan utan den är fin där den är!

Cecilia sa...

Vad fint det blev!!! Kramar