onsdag 5 mars 2008

Ibland känns allt toppen...

Idag är egentligen en riktig tråkdag. Jag & Hugo har bara städat, nja jag har städat & han har jagat dammsugaren eller dragit ur sladden för mig.

Enda gången jag skäller mycket på Hugo är då han rör sladdar som sitter i eluttag eller försöker pilla i dem. Även fast vi har säkerhetspluttar istoppade så tycker jag han ska lära sig att det är livsfarligt. Är jag dum?


På förmiddagen ringde Andreas och talade om att årsbonusen från hans jobb skulle betalas ut den 14:e mars. Härligt.


Hoppas jag kan tjata till mig ett nytt köksbord & stolar nu då!!! Det behövs verkligen eftersom jag har målat mitt köksbord vitt, men inte stolarna, för jag tappade orken någonstans på vägen. Har ni några förslag på ett fint bord och stolar så får ni gärna berätta det för jag har inga idéer längre...


Kriztin kom förbi med ett par skor jag hade beställt till Hugo. Men det var på tok för stora, även om jag nu hade tänkt att han skulle ha dem till sommaren, men inte ens då tror jag de passar.

& det värsta av allt!!! Jag hade fått två höger skor! Hur lyckas man? Min vanliga tur I Guess


På söndag ska jag på Auktion igen, har nog fått blodad tand när det gäller auktioner. Hoppas på fina sköldstolar. Sist hade de 8 stycken superfina som gick för ynka 800.

3 kommentarer:

annaslantliv sa...

Vad ruttet med elaka kommentarer, sånna tycker vi inte om! Är väl inget fel på att göra grejer om man kan! Alltid är det väl någon som har gjort något förut.
Härligt med bonus! Per har fått sin nyss med. Sånt sr man ju inte röken av på H&M, där är det bara Stefan Persson m familj som får bonus... vi får inte knappt en julklapp. Jo iår fick vi det. För första gången på 12 år...

Kram

Anonym sa...

på mio finns det ett jätte fint köksbord.. vitt som ser lite gammalt ut...

Anonym sa...

Kikade in & hoppas att de va OK..

Nej du e inte alls dum, försöker på samma vis lära William att de är farligt med uttag (ström)
Tror att de förstår mer än vad man tror själv..Så de är väl bara bra det..

Ja du ibland kan man ha otur men att få 2st högerskor e ju lite klantigt av dem som packat ner dem..Klaga rejält tycker jag, skulle jag gjort..

Ha de gott // Jenny (jejja25 på FL):-D