torsdag 28 februari 2008

Nyinkommet

Har ni sett vad mycket fint de har fått in på Mig & Alice i Säter?
Jag ska genast dit & köpa stora bokstäver i zink eller i plåt, vi får se vilka som blir finast.
Jag tvingar nog Andreas att köpa dem åt mig... för jag har ju faktiskt namnsdag idag & nåt ska man väl få då?

Häromdan fick jag ett meddelande från Anna om att de hade fått in så mycket fint på Lavendel & Romantik så jag skyndade mig dit, men de hade inte öppnat hmmmrr... så är det när man har en morgonpigg unge...Hugo gungar gunghäst på Öppna Förskolan Fenix.
För att skriva om något helt annat, så finns det få saker jag ogillar (inom inredning) så mycket som gult. Det skär i mina ögon. Gula blommor ( med undantag för påskliljor) är det fulaste jag vet. Jag vill ha vita eller rosa blommor. Det här är något som gått i arv från mormor till mamma & vidare till mig. Snacka om att man tar efter...
Men så är det...
Egentligen vet jag inte varför jag kom att tänka på gult... eller jo just ja... Varje gång jag tittar ut genom mitt vardagsrumsfönster ser jag ett par ohyggligt fula gulbruna lakan någon satt upp som gardiner. Uhhh & de har inte satt upp dem till påsk heller utan de har setat där sen jag flyttade in.
Nej nu kom posten. Måste kolla om mina kort jag beställt var med. Kul.
Kram

3 kommentarer:

Mitt vita lantliv sa...

Hejsan Emma, ja Jag har gått där ja, men inte mellanstadiet utan lågstadiet, Tror nog vi gått i samma klass. Trevligt allt bra & så med dej?

Ja den människan har storhetsvansinne, tror hon har en aning sinnesrubbning eller nått, men hon ska veta det att man får tillverka egna Hjärtan för privat bruk, så länge man inte säljer dem, Hon e bara löjlig som håller på, Tänk vad många olika tandborstar det finns!!! som ett exempel,
Jaja hon kommer inte långt med mig på den fronten, stämning & hotelser, Sätt ut bilden igen & texten, vad kan hon göra?

Ha det gott vännen & ha en underbar helg.

Kramar Daniel

Mitt vita lantliv sa...

Hejsan..ja gör det vill sååå gärna se ditt ljushjärta...
Som sakt hon kan inget göra...

Ja hoppas su hittar nått snyggt, vet att de har en svart ljuskrona som jag vill ha, fast i vitt naturligtvis...

Ha en bra dag kram

Ewa sa...

Hej Emma!
Vilka fina skyltar. Skriver du texten på fri hand med pensel, eller vad?! Verkligen skickligt. Kan tänka mig hur darrigt det skulle bli om jag försökte mig på det. Villa ha en text ovanför min säng sedan, men får nog beställa.

Hoppas ni har det fint i vackra Dalarna. Jag har just nu på Vasaloppet på TV. Jisses va de är duktiga.

Mvh
/Ewa