onsdag 18 november 2009

Målat...


Här hemma har det målats & målats i flera dagar! Både mängder av brädor & skåpet har blivit målade.

Visst blir skåpet fint? Men än är det inte färdigmålat, bara för tillfället då färgen tog slut & jag tar mig inte iväg & köpa ny eftersom Hugo är sjuk.

Usch vad det kan vara jobbigt att vara ensam hemma med sjuka barn. Dels får man vara rädd & orolig på nätterna när han hostar & har krupp sen får man ingen sömn & sen måste man underhålla dem hela tiden eftersom han är relativt pigg på dagarna ändå.

Ja ja imorgon kommer Andreas hem & tar över iallafall & jag åker till Ullared med massa shoppingtokiga tjejer. Själv är jag inte ett dugg sugen på att shoppa!!?? *fniss*

Nej nu ska jag styra upp lite här hemma, sen hoppas jag min bror tänker komma hit med lite ingredienser till bullarna jag & Hugo tänkte baka.

Förresten! Är den någon som kan tala om hur man schemalägger sina inlägg. Jag kan inte det & vill gärna lära mig.

Kramar

7 kommentarer:

Nettskie sa...

Hej!

Vad fint skåpet blir, vad duktig du är! Du kan schemalägga dina inlägg genom att klicka på "Alternativ för inlägg" längst ner på inläggsrutan där du skriver inlägget. Sen kan du själv välja datum och tid om du vill att inlägget ska publiceras. Hoppas det går bra! Kram från Nettan

Karro sa...

Under rutan du skriver inlägget finns en rad där det står alternativ för inlägg, tryck där, då kommer det upp automatisk och planerad till, till höger. Klicka i planerad till och välj datum och tid och tryck på publicera. Kramar

S o F sa...

Japp det kan jag! Hur lätt som helst när man väl kan det. :)

När du är klar med inlägget så ser du att det står "Alternativ för inlägg" längst ner till vänster i själva ramen runt inlägget.
Klicka på de orden.
Då ser du att det öppnar sig en ny "ruta" med datum och tid, strax under, nere till höger.
Där skriver du i valfritt datum och valfri tid.
Sen klickar du på publicera.

Då ska du få upp din inläggslista och se att ditt inlägg ligger där för publicering på valt datum.
Där kan du också gå in och redigera om det är nåt som du vill ändra på i inlägget eller när det gäller datumet/tiden.
Klart! :)

Tack för fina bilder på dina underbara alster. Kram!

Cathrin sa...

Underbara, underbara skåp!!! Letar själv med ljus och lykta efter ett liknade. Önskar min man också ville överraska mig så där. Är själv hemma med två sjuka barn så jag har full förståelse. Är helt urlakad nu (3:e dagen).

Hoppas han kryar på sig!

Cathrin

Malin - I min trädgård sa...

Jag håller verkligen med dig om det där med nätterna. Min man jobbar natt och lilla Plutten har en jättejobbig hosta just nu. Det är väldigt svårt att sova lugnt... man ligger bara och oroar sig. Har du kanske något bra tips mot hostan? Jag tänker något art husmorstips som kan lindra lite kanske?

Ha det jättebra på Ullared med massor med fynd!

Kram M

Stolt Mamma sa...

Åh fy för krupphosta, ja vet precis hur obehagligt det är!
Men det viktigaste är ju att man själv är lugn och ser till att dom får i sig frisk luft. Jag har själv setat ute på trappan med Oliver mitt i natten i somras då han hade krupp. Hoppas han kryar på sig snart!!

Fröken Fräken sa...

Ser att du redan fått en massa korrekta svar kring hur man schemalägger sina inlägg, så jag säger bara: vilket himla fint skåp! Jag ska måla i helgen och ser fram emot det trots att det blir värsta röran och luktar färg överallt Måste bara kirra mer färg, har helt fastnat för ett särskilt märke som bara finns på en affär på andra sidan stan, så det är lite joxande med att få tag i den..
Hoppas att du har himla kul i Ullared och gör massor med fynd!