onsdag 25 november 2009

Fy fan...

Jag tycker detta är helt förjävligt! Att en enskild person ska ställas inför rätta för något som tre förskolelärare alla har lika mycket skuld i.

Den här personen som nu ställs inför rätta är någon i min släkt & jag vet historien bakom detta fall & jag tror inte att personen i fråga kommer "åka dit" på det. Känns mer som att de bara vill ta det här fallet för att peka på något! För att visa sin makt, sin ståndpunkt! Förstår ni hur jag menar då?

Jag tycker inte man kan klandra en enskild person när de var tre stycken med på utflykten & alla hade lika stort ansvar för barnet i fråga!

Självklart tycker jag som många andra att det inte är lämpligt att gå till vattenparker med många barn då man är underbemannade, men nu gjorde de det & det hände en hemsk olycka som tyr nog slutade lyckligt!

Den här personen gjorde hjärt-lungräddning på pojken, vilket i sig antagligen räddade hans liv. Är det inte då mer rätt att ställa alla inför rätta då? De andra då? De gjorde ju ingen hjärt-lungräddning!!!

Usch vad arg jag blir... Men jag kan absolut förstå föräldrarna i fråga också, självklart måste någon stå till svars för pojkens olycka!

Alla tre, inte en!!!

En sak till Västerhaga är en toppenförskola, med engagerad personal som bryr sig om barnen & deras bästa!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev upprörd när jag läste artikeln i tidningen idag! Tycker att man ska ställa kommunen till svars istället, det är ju inte förskolelärarna som har valt att få vara underbemannade. Hade det varit fler fröknar med på utflykten så kanske det aldrig hade hänt. Tror nog att hon som blir åtalad mår nog dåligt av det redan utan att behöva ställas till svars, och det var ju faktiskt en olyckshändelse, det kommer ju inte att bli ogjort bara för att någon för stå till svars.
// Nilla

Anonym sa...

Jag blir lika arg som du.. :C Usch! Det ska alltid vara så orättvist, jämt. Men hoppas din släkting står på dig.. & hon/han borde bara få beröm för den insats personen gjorde den dagen.

Kram!

Vitt för själen sa...

Ne fy för denna ensamma själ, att bli utpekad.
Alla tre hade ju ansvar för gruppen.

Men politikerna skiter väl i detta, för visst är förskolorna underbemannade!