onsdag 2 april 2008

Bokstavsnojan håller i sig

De här tavlorna från Miljögården är så otroligt fina.

Funderar på dem till Hugos rum. Men eftersom hans rum går i svart, vitt & grått med undantag för nån färgklick vill jag inte blanda in massa andra färger.

Den här fina lyktan köpte Maria när vi var på shoppingtur sist.
Maria säger så roliga saker ibland:
Man måste skylta om hemma ibland för att trivas!
& visst har hon väl helt rätt i det
Dessa fina saker hittar ni hos Nublu, där även bilderna kommer från.
Var även på en shoppingtur med Hugo idag. Falun fick äran att roffa åt sig mina pengar! Det blev Kuckelikana, Kärringen mot strömmen & Gruvgatan 13.

Till alla er som gillar bokstäver lika mycket som jag så kan jag tala om att snart kommer de stora rostiga bokstäverna in även till Gruvgatan 13.

Jag har beställt mig ett par. De kommer ligga på runt 200:- styck. Frågan är bara vart jag nu ska göra av de här bokstäverna jag köpte sist. För de rostiga är nog snäppet vassare?


Bild lånad av In my carport.

Annars blev det tyvärr inte så mycket handlat på Gruvgatan, då det var problem med kort & uppkoppling till banken så det medgavs ej när jag skulle handla. Vart lite skraj & tänkte vart 17 har pengarna tagit vägen? Men det blev samma fel för tjejen efter & hon handlade på företagskortet.


Förresten korten på mina nya gardiner & Hugo i fina kläderna kommer... Hugo ( lätt att skylla på) har slarvat bort sladden till datorn.

Nu ska jag iväg på Barnmässa i Galaxen här brevid... hoppas det inte har nå kul alls för jag ska försöka spara pengar till Stockholmsresan med Maria...
Kram

2 kommentarer:

annaslantliv sa...

Hörde du var på mässan med min gamla arbetskamrat! Hittade ni något? De sa det var mycket, Anton var där med dagmamman han...

Gårdsromantik sa...

Vilka vackra saker du visar - är det en konsoll lyktan hänger på. Den vackra snirkliga creméfärgade saken.

Kram MAud