tisdag 27 december 2011

Hugos rumHugos rum går i turkosa färger & jeans. Gardinen har jag sytt med tyg från Önskehuset, mattan i jeanstrasor kommer från Åhléns! Hyllorna är från Sebra!

Hej hej!

Hoppas att julen har varit lika härlig för er som för oss! Vi har umgåtts med släkt & vänner & barnen har lekt.
Hugo fick sin efterlängtade fyrhjuling & August, ja han var mest intresserad av julklapssnöret!

I dag passade jag på att fota lite i Hugos rum. Några förändringar har det blivit sen senast! Andreas målade garderobsdörrarna i turkosa färger trots att jag vägrade! Men jag får väl lov att erkänna att det vart riktigt bra! Hugo gillar det skarpt. & med tanke på att alla som besöker oss kommenterar & berömmer dörrarna så får jag se mig besegrad denna gång!

Hugo gillar jeanstyger & vi valde tillsammans ut det fina jeanstyget som jag sydde gardinerna av. Den vita sittpuffen är perfekt att ha framför tv:n när det ska spelas X-box eller kollas på film!

På tal om nåt helt annat, den här Dagmar är en riktigt bitig sak. Trodde våran Tuja skulle blåsa ner över huset, men vi klarade oss, däremot tog hon Hugos studsmatta som vi hade kvar på gården & slängde upp den i den stora häcken ett par meter bort. Tur man bor i ett tegelhus så det står stadigt!

Nästa gång ska jag visa er mitt fina Blocketfynd!

Kramar på er!

3 kommentarer:

Två Små Gryn sa...

Vilket fint rum! Garderobs dörrarna var riktigt snygga och gardinen likaså!

Coolaannna sa...

Måste hålla med om att skulle någon vilja måla mina tjejers garderobsdörrar turkosa skulle jag stenvägra men som alla andra säger till dig! Väldigt snyggt!! Kanon!

Jeans är så snyggt!! Bra smak din Hugo har :)

Kram Anna

Tillsammans Hemma sa...

Vilket jättefin rum han har Hugo.
Snygga garderobsdörrar....Snygg kombo - ibland måsta man våga det där lite extra och så kan det bli hur lyckat som helst!

Håller med dig -Hon Dagmar är bara fööör läskig!!!

Hej från Loo.