torsdag 24 november 2011

Long time...Jag har blivit rikligt uppvaktad på min 30-årsdag minsann. Vackra blommor & superfina presenter. Silverskål från Mio, lykta från lokal blomsterhandel, present från finaste Kriztin.
Hyacinter till advent fick det också bli.

Hej!

... no see... Tiden rinner verkligen iväg. Förra veckan var Andreas borta hela veckan på utbildning i Ängelholm & jag var ensam med barnen. På tisdagen fyllde jag år & det var hålligång från morgon till sena kvällen. Sen blev båda barnen sjuka. Hugo hostade så han spydde ner hela sängen & August snorade & kunde inte äta & vill inte sova. Så totalt denna veckan lyckades jag sova max 10 timmar...

Jag vet då att jag är lyckligt lottad som har så fina vänner som ställer upp när jag behöver dem. Sara hängde här på kvällarna & hjälpte till vid nattningen av August då han var superledsen på kvällarna & mina andra vänner kom & höll mig sällskap på dagarna då de har egna barn att ta hand om.

Hoppas på att hinna med bloggen lite mer nu framöver. Vår nya murspis har kommit & ska monteras upp & sen på måndag kommer min nya soffa... Men det är en historia i sig.

Ha en fin helg!

Kramar Emma

2 kommentarer:

The House sa...

Grattis Emma!! Hoppas du hade en rolig dag. Snart är det min tur att passera den magiska gränsen in i vuxenlivet. Men fy vad jobbigt med sjuka barn. Tog nyss tempen på Cornelia och den visade 39.1 kul kul och hon ska ha 5-års kalas på lördag. Hoppas hon blir frisk.
Många kramar/Frida

Anonym sa...

Grattis i efterskott då! Fina blommor!