tisdag 25 oktober 2011

Trädgårdsarbete!Nyinhandlad vacker kofta med spets, Ester Eleonora! & höststädning i trädgården så jag passade på att fota barnen lite ute bland alla löv!

Hej!

Oj oj vad vi har röjt & krattat i trädgården i helgen, det är ganska roligt faktiskt!
Jag krattade ihop alla löv & Hugo & hans kompisar hoppade & kastade ut dem lika fort. Det var nästan så jag hade lust att kasta mig bland alla blad för så mysigt såg det ut!

Skrivbordet jag köpte hos Vita Novum har även det fått lite text på sig " You are amazing just the way you are". Textade längst ner på kanten bara & det blev väldigt lyckat!

I dag har jag haft lite egentid & lyxat till det med att förlänga mina ögonfransar, eller ja fylla på förlängningen för det var inte första gången jag gjorde det! Tänkte visa er några bilder sen på hur fint det blir & det bästa av allt... man behöver ingen mascara & ser sminkad ut direkt man kliver ur sängen på morgonen.

På fredag kommer det ett gäng häxor, skelett & döskallar hit på disco så nu klurar jag på massa roliga barnlekar & gör en bra Spotifylista till ungarna. Kom gärna med tips på bra barnlekar om ni vet några!

Kramar

2 kommentarer:

Living by S sa...

Åh vilken fin bild på dig och minstingen =) Alla färger ute nu bara sprakar varje dag, underbart!!!
Roligt att se dig texta igen, funderar på om du tar emot en liten beställning snart?

Kram Fia

Blåbärs och smultronstället sa...

Vilka härliga bilder!
Tröjan är väldigt fin som du säkert kommer använda mycket.
Du textar otroligt fint!
Kram Susanne