söndag 2 oktober 2011

Macarons!
Chokladmacaroner med vit chokladfyllning. Fat från Nina Pärnerteg.

Gó kväll!

Först vill jag börja med att tacka för alla mail ang den återvunna brädan. Vad roligt att ni vart så förtjusta & vill beställa er egen bräda. Jag blir lika glad varje gång jag läser era mail.

Dock finns det inte obegränsat med brädor så det är först till kvar som gäller.

I går var jag som sagt med tjejgänget på Ladies Night i Leksand. Helt okej show, men något fjantig ( hade inte förväntat mig annat heller dock ) en som dock överraskade mig var Thomas Järvheden. Vilken cooling han är!

I dag är jag lagom mör & vad passade då bättre än en tripp till Ikea? Kuddar & plädar stod på inköpslistan.

August skötte sig exemplariskt hela dagen & det gör mig så lycklig när han mår bra & är nöjd & glad precis som en liten bebis ska vara!

Det här med amning kan diskuteras i evigheter, men jag har slutat amma & fått en glad bebis vilket resulterar i en glad mamma & övrig familj. Jag tänker inte "jävlas" med amningen när det inte går bara för att man ska amma barnen tills de är 6 månader minst!!! Pyttsan! Nu är August mätt & belåten & jag slipper vara ledsen varje gång det inte går bra med amningen!

Nej nu vaknar den lille & vill ha mammamys!

Ha en mysig söndagskväll!

4 kommentarer:

Malin sa...

Hejja! Nej varför krångla? Det mår ingen bra av. Lukas ammades helt till 3 veckor. Delvis till 6 veckor. Sen var det bara ersättning för hela slanten. Skön BVC-sköterska vi har också som inte höll på och proppsade för något annat heller. Axel fick däremot ingen ersättning alls. Upplever dessutom att Axel hunnit vara mer förkyld än Lukas vid samma ålder. Så jag ger inte så mycket för att bröstmjölk ska vara såååååååå skyddande. Äh! Man ska göra som man känner:)

Huset i bullerbacken sa...

Du gör helt rätt som följer ditt hjärta ang. ammningen. Med Meja ammade jag i nästan 10 månader, med Molly så krånglade det från första stund och slutade efter två månader. Jag kan med handen på hjärtat säga att det var rätt beslut! Har inte ångrat mig någon gång. Det viktigaste är att alla mår bra.

Jag är glad för er att det är mycket bättre!

Kram

Blåbärs och smultronstället sa...

Hejsan!
Dessa kakor har jag tänkt göra, men än har det inte blivit av...
Jag har sett dina skyltar tidigare och du textat såå fint.
Mysigt med en liten baby.
jag får snosa på brorsan dotter Siri 6 mån i stället:-)
Ha det fint!
Susanne

Lovilin sa...

Tycker du gjort helt rätt!
Med Ramus gav jag upp amningen efter 3 månader då han helt enkelt inte gillade det. Vilket gjorde mig så frustrerad. Sen kändes det så skönt när jag tagit beslutet och kände att det var helt ok med ersättningen. Han blev gladare och vi kunde dessutom hjälpas åt mycket mer.
Nej, ska inte bli till en jobbig grej och dessutom har du ju Hugo också som behöver en glad mamma.

Kram
Linda