söndag 9 oktober 2011

Före renoveringen!


I våra gamla badrum finner ni ett vacker orange golv av finaste plast, till det har det matchats en plastmatta till vägg där man har tagit upp den vackra orangea färgen från mattan i blommorna.
I det lilla badrummet har man använt sig av the more the marrier! Grönt, orange, gult & till det hemmasnickrat badrumsskåp i två träslag!

Hej!

Visst var det ett par riktigt fina badrum vi hade innan renoveringen? Nu är två badrum ett större & vi får plats med badkar & har fått yta!

I helgen har vi haft en riktig fixarhelg, målat golv, spikat panel, köpt & satt upp nya gardiner & småfixat lite i köket som förhoppningsvis snart är helt färdigt. Det har blivit lite åtsidosatt när vi fick den nya lilla krabaten.

Nu väntar besök av min fina vän Anna med familj. De har också en liten ny familjemedlem som är född tre dagar innan våran August!

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Snygg blogg. Verkligen!

Lev Vackert sa...

Hej! Här kommer en viktig anteckning till dig ;)
För det gäller att vara ute i god tid- Och du kan ju göra så mycket fint!
Under december månad (ja alla adventshelgerlörd och söndag 10-18) kommer vi att i LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger (första advent finns bara ute platser lediga), mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

Vita Novum sa...

Älskar före och efter bilder. Ni får det sååå fint vännen! Ser fram emot nästa inlägg. :)

Puss och kram till hela familjen!