måndag 16 augusti 2010

Loppisfynd

Den här supersnygga cykelkorgen snubblade jag över när jag & Andreas var på väg till Tällberg för att ha en trevlig Spa-weekened efter bröllopet.

Efter lite vit spray-färg så får den nu agera tidnings-och sagobokshållare i sovrummet på en av stolarna jag har som nattduksbord.
Praktiskt & snyggt. Precis i min smak.

Just nu sitter jag & försöker klura lite på våran nya dator. (Äntligen en MacBook) då våran andra dator kraschade totalt här i förra veckan.

Tur att jag är så noggrann med att bränna alla bilder till Dvd-skivor. Jag lärde mig efter vår senaste data-krasch för nåt år sedan, då massa bilder försvann.

Nästa gång ska jag visa er ett sånt där underbart gratisfynd. Jag har precis målat klart det & funderar nu bara på om jag ska texta något eller ej.

Kramar i värmen

5 kommentarer:

Fynda och Fixa sa...

Himla snyggt!

Kan du rekommendera något bra märke på vit sprayfärg som du använder?

Marita sa...

Men vad smart att använda cykelkorgen till tidningskorg!! Fin är den också!!
kram, Marita

Oljekritan sa...

Så smart och fiffigt!!Vit korg att hänga, bara så där---Dina bilder är ljuvliga...vita fräscha..Duktig du är!!.Kram//Karina

Vitt och Blått sa...

Vad fint det blev! Jag har en gammal cykelkorg som fanns i kolonistygan när vi köpte den för sex år sedan och nu när vi sålt den fick den flytta hem, jag måste måla/spraya min också, smidigt - så smart som tidningskorg! :) Älskar dina brädor, hör gärna av dig när du tar beställningar igen. Ha en bra vecka - kram Ewa

Brunkullan sa...

Perfekt fynd:)
Jag har också en gammal cykelkorg efter min mormor. Den är rätt charmig som den är, och kommer få en plats på vår stugveranda till hösten.
Om jag tar in den, blir det nog sprayflaskan först...;)

Susanne