söndag 13 juni 2010

Det närmar sig bröllop...

... det är så himla mycket att stå i just nu.
  • Nytt jobb som är väldigt tidskrävande & intensivt just nu, men väldigt roligt!
  • Bröllopsplaneringen är jätterolig, men hamnar lite i skymundan tyvärr. Dukning, mat, dryck musik & så det värsta av allt, vi måste verkligen lära oss dansa vals. Andreas studsar som en boll fram & tillbaka & jag går åt fel håll.
  • Utlandsfix, pass till Hugo & nödvändig shopping inför resan ska göras.
Ni får en liten Sneak Peak på klänningen i dag. Jag är så nöjd med den även om den inte är riktigt färdig än. Jag kände mig såå fin när jag tog på mig min brudklänning & med lite solbränna på detta så blir det perfekt.

Jag avslutar med sommarens sötaste bild på Hugo & kusin Simon i Säterdalen.

Förresten! Är det någon av er Borlängebor som har en lägenhet eller en våning i huset ( källare eller övervåning) att hyra ut under Peace & Love vecka 26. Hör av er till mig på emma.pettersson@peaceandlove.nu så berättar jag mer.

Kramar

3 kommentarer:

jane sa...

Åh vad det ska bli roligt att få gå på på ert bröllop. FEEEEEEEST!!!Jag är så himla nyfiken på din klänning...

Bella sa...

Hej söta du! Var in och kikade på mina skickade mail och jag sände i väg ett mail till dig den 3 juni med adressen till mig. Är din mail emma_xyz@hotmail.com?!

Mvh/ Gabriella

Drömblomma sa...

Vad mysigt med bröllop. Minns min egen som om det var igår, fast det är 15 år sedan. Kan inte fatta att tiden går så fort och att äldsta barnet är en finnig 14-åring med svajig röst. Inte som de små goa' rumporna på din bild./Kram Lena