måndag 15 februari 2010

Fönsterluckor

I helgen passade jag på att lämna av sambo & barn på leklandet för att själv ta en tur på några loppisar!

Fyndet denna gång blev en nytillverkad fönsterlucka, som efter några lager färg & slitningar nu ser ut så här.

Passar perfekt att ha vid min dataplats i vardagsrummet. Den har ni aldrig fått sett iof, men den är heller inget att se.

Visst har tulpanerna en vacker skir rosa färg! Å nej, jag har inte fått dem i alla hjärtansdagspresent utan jag har köpt mig dem helt själv! *fniss*

I morse vägrade bilen starta som vanligt. Fast batteriet är mindre än sex månader gammalt & vi har motorvärmare. Så nu fick jag nog & köpte mig ett nytt på en batterifirma + inkoppling då jag inte kan det själv... Nu startar bilen som en pärla igen & jag är ett par tusen fattigare.

Jag känner att det har blivit lite dåligt med bloggande på sistone, men jag ska försöka skärpa mig. Jag har lite dåligt med tid & noll inspiration. Hemmet ser ut som ett bombnedslag & jag likaså.

Nej i dag blir det röja här hemma & i veckan ska frisören få röja i mitt hår. Blondare ska det bli...

Kramar

5 kommentarer:

Noga Utvalt sa...

Hej Emma!
ja ibland känns allt grått och väldigt "B". Både hemmet och en själv *skratt*
Skönt med besök hos frissan! Det brukar göra susen!

Vilka fina fönsterluckor! Och vad roligt med loppis!!

ha en bra dag!
Kram nadja

Anonym sa...

Ja, du e också i målartagen, kul! Fina tulpaner! Det får inte vara ett tvång att blogga tycker jag, man får göra det när man känner lust till det. Ingen fara.
Kram/Mira

Marita sa...

Hej vännen!
Precis sådana luckor är jag på jakt efter till våra badrum. Vi har klarglas i badrumsfönstren och det innebär att gardinerna i stort sett alltid är fördragna... är inte så sugen att ha publik där....
Tulpanerna är underbara! Älskar den färgställningen på dem. De ser nästan ut som gjorda i marsipan.
kram, Marita

Anna sa...

Vilka underbara tulpaner Emma. Man får verkligen vårkänslor ( Iallafall jag som längtar efter vår & värme ;-)
Fönsterluckorna är också jätte fina. Kul med loppis!
Ingen press med bloggandet men visst är det kul att läsa dina inlägg så mig gör det inget om de kommer lite oftare ... Hihi
Kramar från oss!

Maria sa...

Tack för din kommentar! :)

Vad härligt att det gick så lätt att få Hugo blöjfri på natten. Melvin var torr i blöjan i morse och skyndade sig omedelbart på pottan, så det ser lovade ut. :)

När vi pottränade Pontus ville dagispersonalen inte hjälpa till, han var tvungen att vara helt torr innan han fick vara utan blöja på dagis. Kändes inte alls roligt att sätta på honom blöja på måndagarna, efter att det hade gått så bra på helgerna.

Igår var första blöjfria dagen på dagis för Melvin, trots ett missöde lovade de att de skulle fortsätta utan blöja idag. Kändes jätteskönt i och med att de var så aviga med Pontus! :)

Har tittat in på din blogg tidigare, du är verkligen fantastiskt duktig på kalligrafi! Roligt att det går så bra för dig!

/ Maria