måndag 8 februari 2010

Vilken vecka
Veckan började bra med resa till Stockholm, men som jag skrev i tidigare inlägg fick Hugo magsjuka på väg hem på onsdagen. På fredagen var det min tur att bli sjuk, mindre roligt med en pigg Hugo att ta hand om samtidigt som jag höll mitt stadiga grepp om toalettstolen. Vid sju kom Andreas äntligen hem & tog över & jag däckade i sängen.

I lördagsgick vi ut alla tre & lekte lite här i parken. Graciösa Emma skulle impa lite på sin son & man ( som fr övrigt alltid talar om för mig hur ograciös jag är ) så jag hoppade från en hög mu ner i ett tjockt lager av snö. Lyckades stuka foten & dränka mig själv i snön.

Snälla Hugo ropar:
- Mamma! Har du fastnat!

Igår åkte A till skolan igen & jag tog med mig Hugo för att tvätta bilen. Mindre roligt ida när dörrarna har frusit fast & jag får klättra från baksätet till framsätet för att köra & vice versa.
Jag torkade verkligen bilen torr efter tvätten, men tydligen inte tillräckligt.

Ja ja nog om elände.

Nu undrar ni säkert vad sjutton är det för tråkiga bilder hon visar idag då?
Men jag har tyvärr ingen energi till att fixa & dona här hemma & i morse när jag kom upp hade Hugo radat upp sina Carsbilar så här fint & talade snällt om att de står på kö & får absolut inte flyttas.

Det är mycket som står på kö här hemma hos oss. Det är något v Hugos grej att ställa saker på kö. Allt från kritor & bilar till filmer. *fniss*

Ha en skön dag i det fina vädret... min mamma kommer hit & hjälper mig med en sak. Vad får i se inom kort.

Kram

4 kommentarer:

Anna sa...

Önskar att mina barn också gjorde köer istället för att sprida ut allt som finns överallt på golvet i en enda stor röra.... Vad har man gjort för att förtjäna detta? =)
Kram Anna

"M" sa...

Oj oj vilken dag...osis...ja det kan ju bli så i bland....känns som allt är emot en....bilden var fin.....

Lina ♥ C´est la vie sa...

Åh min lille prins älskar sina bilar, vilket fint kort, måste visa honom.
/Lina

Lina ♥ C´est la vie sa...

Kul att du kikade in, måste bara svara på det där om bilarna, haha. min son sover med alla han kan hitta för kvällen, hur skönt DET nu är! på natten samlar han ihop alla o kryper upp i vår säng o lägger dem noga, samt sin kudde och sig själv tätt intill mig. skratt.