fredag 9 mars 2012

Dessa leksaker
Korg med leksaker från Åhléns & så min minsta lilla goding.

Hej!

Ack dessa leksaker som sprider sig som pesten över huset. Vart man än går kliver man på nånting som piper, tjuter eller gör förbannat ont!

I köket har vi nu en fin vit korg som jag handlat på Åhléns. Jag hade gärna sett den med en röd rand också precis som Pippi-mönstret. Jag som så många andra har också pippi på Pippi...
Dessa mattor, tröjor, mössor & andra fina saker som ploppar upp överallt gör mig fattig.

Jag minns inte om jag har berättat för er att jag har börjat på en keramikkurs här i stan. Det är riktigt roligt & förra gången var det min tur att dreja... om jag säger så här... jag gör nog bäst i att köpa min keramik.
Jag lovar er att visa mina alster när de är klara. Jag glaserade de första sakerna i går & det var inte helt lätt det heller att få det jämnt & fint...

Nu ska jag skriva ihop en presentation & en arbetsbeskrivning till konferansdagen vi ska ha med jobbet på söndag!

Trevlig helg alla vänner.

7 kommentarer:

La Dolce Vita -Vardag när det är som bäst! sa...

Åh jag vet precis vad du menar med alla leksaker, de är överallt! För att inte tala om allt annat som gillas att dra ut över golvet; mina fina Lantliv, toapapperet, den nyvikta tvätten! Leoh har också en korg i köket, men inte så fin som Åhlenskorgen ;)

Ha en fin helg!

Kram Caroline

Lilla gårdshuset sa...

Åh ja dessa leksaker. Minns alla små legobitar som låg på golvet när sonen var liten. Ajajaj vad ont det gjorde att få dem under foten *blink*.

Ha en trevlig fredagskväll!

Kramis/Heléne

Anna sa...

Ja det är ett evigt plockande på sakerna men vad trist om dom inte fanns.....
Vilken liten goding du har! Visst är dom i en härlig period just nu?
Kram

Ewa-Marie sa...

Vilken underbar bild. Sån glädje och så mysigt det ser ut där i sängen

Camilla, hus nr 8 sa...

Hihi.. Ja dessa leksaker! Överallt.
Kul med keramiken.. Har också precis börjat. Gick några kurser för några år sedan.. Sen kom tre barn o nu äntligen har jag kunnat ta mig ut igen :) så då hoppade jag på keramiken igen :) så kuuul...

Emmas idéer sa...

Camilla:

Ja men det är kanonkul, men dock är kursen inte riktigt lika bra som jag hade hoppats på! Men men jag får en massa keramik att ta med hem.

Kramar

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com