måndag 12 september 2011

Önskelistan
Espressomaskin i härlig cremevit från Nespresso, hittar du här bland annat.

Hej i regn & rusk!

Hur har ni det? Här öser regnet ner från himlen & jag är för tillfället napp-vakt åt August som tappar nappen sjuttioelva gånger & gråter fast han är supertrött.

På min önskelista har denna espressomaskin funnits länge & nu äntligen lyckades jag tjata till mig den av Andreas, ja det gäller att tjata ibland om man vill få något. Dock blev det en deal till min nackdel denna gång också. Andreas ska få köpa en motorcykel igen till våren, vilket jag totalt avskyr.

Jag vill inte att han åker Mc då det händer så himla många otäcka olyckor & jag är konstant rädd när han är ute & kör. Jag hoppas han köper en Motard ( en sån man kör i skog & på bana med tror jag ) denna gång, för då kommer han bort från den farliga trafiken i alla fall.

För att återgå till ösnkelistan så finns det fortfarande några saker kvar på den:

En ny soffa, en resa & sist men absolut inte minst ett färdigrenoverat hus... eller åtminstone någon som målar det åt mig & byter panel, det är väl inte så mycket begärt?

En sak till bara! Kom gärna med förslag på taklampor till mitt badrum. Den ska inte hänga ner för mycket & den ska absolut inte vara i glas! Det är hopplöst!

Kramar

3 kommentarer:

Huset i bullerbacken sa...

Snygg kaffemaskin! En sån skulle säkert Andreas vilja ha :)

Jag försår precis hur du tänker om mc, jag har en sportcukel men har inte åkt sedan Meja föddes, är alldeles för rädd för alla galningar därute på vägarna. Tyvärr så måste jag säga att han kan åka med motarden på landsvägen eftersom han har sådana däck. Enduro eller cross har "klackar" på däcken och får inte användas på väg, endast vid vissa tillfällen som tex tävling. I stora drag för den som har ett ovant öga kan man säga att motarden är en crosscykel med landsvägsdäck.

Lycka till i lamp letandet!
Kram

Lantligt i smultronbacken sa...

Jag fick en liknande espressomaskin när jag fyllde år och den används flitigt här hemma kan jag lova, så gott.

Det blev en bra deal för din andra hälft;)

Kram Teres

Pheobe sa...

Varför har du blivit så tråkig och inte bloggar? Vi saknar dig!