tisdag 14 december 2010

Kärlek vid första ögonkastet



Tänk när man får se sitt lilla barn för första gången utanför magen. Det är kärlek vid första ögonkastet & en kärlek som kommer vara för hela livet!

Jag har fått världens mest underbara son & jag är så tacksam för honom varje dag. Även dessa dagar då han gör allt för att jävlas & kastar sig på golvet på Ica för att han inte får godis.

Att vakna upp bredvid Hugo som varje morgon lika glatt säger:
- Upp & hoppa mamma, jag älskar dig & så ger han mig en puss! Det är livet...

Nu ska familjen utökas med ytterligare en liten människa att älska.

Denna graviditet är verkligen ingen dans på rosor. Illamående & kräks nästan varje dag, yr, trött & har tydligen farligt dåliga värden så i morgon ska vi till specialistmödravården få se om jag behöver sprutor eller dropp!

När jag inte sover försöker jag ägna tid åt familjen & därav blir bloggen väldigt lidande, men det får vara så ett tag nu! Jag har ingen ork!

Om jag inte skriver nåt innan jul så önskar jag er alla en riktigt GOD JUL. Ta hand om varandra & kör försiktigt alla ni som ska ut på vintervägarna.

Kramar från mig.

24 kommentarer:

Madame Vit sa...

Åh vad roligt stort GRATTIS!!!
Jag ligger också, fast med diskbråck =( Åh vad glad jag är för er skull!!
Ta hand om dig ordentligt nu.

God jul!!
Kram Fia

Johanna sa...

Ååååh grattis !!
:)
Men usch vad jobbigt med detta illamående... Hoppas att det går över snart...
Många Grattis Kramar till heeela familjen o God Jul till er med <3.

Kram Johanna

Anonym sa...

Åhhh,vad kul! Ett jätte stort Grattis till er... Vad härligt. Hoppas att du piggnar på dig snart och kan få njuta av graviditeten.... Många kramar

Anna sa...

Åh vad roligt med en kommande bäbis. Stort grattis! Inte roligt att må dåligt men det är nog en tjej då =) Hoppas du snart mår bättre och att ni får en god jul! Kram

fröken Sätterlund ✯ sa...

Grattis Emma <3

Tråkigt att höra att du inte mår bra men håller tummarna för att det går över snart... Så du kan njuta av graviditeten.

Ha en underbar jul!
Kramar Therese

malin sa...

Grattis Emma
När kommer den?
Lycka till
kram malin

Anonym sa...

GRATTIS TILL BEBISEN! :-)
Helt underbart kul!
Många kramar Michaela

m i l l a h . s e sa...

GRATTIS ♡
Hoppas du får må lite bättre snart.
Kram kram!

Sandra Görs sa...

Grattis till graviditeten! :)

Liza sa...

Åh va kul! Grattis!
Håller tummarna för att du snart mår bättre!

Ha det bra o God Jul till dig med!

Mvh Liza

Jag och prinsarna sa...

Men ååå gud vad roligt! Jättestort grattis till er. Vad spännande! Så tråkigt att du inte får må bra. Hoppas verkligen att det går över så du kan njuta av din graviditet. Ta hand om dig ordentligt och ha en riktigt mysig jul.
Kramar Emelie

Det Vita Drömhuset sa...

Åh, en liten bebis! Så mysigt! Grattis till Er!
Själv fick jag mitt 3e barn (har 2 större barn sen tidigare) i våras, närmare bestämt den 4 maj. Lyckan var/är sååå stor.
Att hon är en liten refertiliseringsbebis gör lyckan ännu större för oss.....

Hoppas du snart mår bättre och att värdena blir bättre.
Var det likadant förra graviditeten?

Lycka till!

Kram Åse

Camilla sa...

Grattis, vad kul med tillökning! Barn är verkligen en gåva och det är en glädje att få vakna och vara mamma till sina barn!

Fröken C sa...

Det går inte beskriva med ord, den kärlek man känner för sina barn. Har oxå en son, han är 15 år o det känns som jag älskar honom mer o mer ju äldre han blir:)))

Hoppas det går bra imorgon o att du kommer att må bättre!

Kram C

Vitt för själen sa...

Stort grattis!
Och hoppas verkligen att illamåendet ger med sig- så du kan mumsa i dig mycket julmat ;)
Kram Sophia

Ljusa Rum sa...

Grattis Emma!! Vad härligt med ett tillskott till familjen! Hoppas att du känner dig bättre snart och kan njuta av graviditeten! Kram/Veronica

annaslantliv sa...

Å så fantastiskt roligt! Vilken härlig nyhet. Jag hoppas att de hittar något som får dig att må bättre tiden som är kvar.

Lycka till och God Jul!

Kram Anna

Unknown sa...

Här kommer en varm vinter kram från mig till dig!/ Petra

Petra / Popetotrora sa...

STORT GRATTIS!! Underbart roligt!

Och ja, om någon vet hur det är med en j-igt jobbig graviditet. Spydda varje dag de första 6 månaderna. Men jag kan trösta dig med att det (som du ju redan vet) blir underbart efter och att man glömmer bort det jobbiga snabbt. Nu när jag tänker tillbaka på graviditeten nu så tänker jag att det ju inte var så jobbigt, men jag vet att jag flera gånger bara låg å grät för att jag mådde så dåligt.
Hang in there! Hoppas du blir bättre snart!

Caroline sa...

Jättemycket grattis! kram kram

Maria sa...

Stort grattis till er med graviditeten!! Jag längtar själv till den dag jag kan vakna upp bredvid mitt barn just så som du skrev...låter underbart:) Håller tummarna för att du ska bli att må bättre. Kramar

Maria sa...

Vad roligt! Stort grattis!

Anonym sa...

Hej Emma!

Stort grattis!! Jag är själv gravid med barn nr 2 min första är 16 månader så det kommer att bli strax under 2 år exakt mellan dem. Vad roligt att du är gravid ska bli såå kul att följa din graviditet här på bloggen, hoppas att du orkar skriva mkt längre fram. Stackars dig som mår så dåligt för mig har det precis börjat gå mot ljusare tider går in i v. 15 på måndag, viken vecka är du i?? Kan säga att förra graviditeten mådde jag fruktansvärt dåligt, först kräktes jag i ca 5 månader, sedan hade jag ganska besvärlig foglossning som gjorde att jag inte kunde arbeta alls eller ens gå utanför dörren.. Hoppas dtt du ska börja må bättre snart!! Junosängen hade stått i lillkillens rum för lääänge sedan om inte min man hade sagt stopp för det.. blev en jättevacker antik järnsäng som växasäng ist.. (får se om övertalningsförmågan blir bättre till den nya bebisen) som sagt ett jättestort grattis o kul att ha någon att föölja som är gravid samtidigt :)
massa massa kramar <3
J.S

Emmas idéer sa...

Hej J.S

Tack & grattis till dig också! Vad roligt med nummer två! Jag är verkligen imponerad av föräldrar som orkar skaffa två barn så tätt.
Jag får fyra år mellan mina =O)

Jag är snart i vecka 13 så vi har ca 3 veckor mellan våra =O)

Ska bli så roligt & jag hoppas jag snart bir bättre & orkar blogga lite.

Fy vilken jobbig graviditet du verkar ha haft sist. Jag mådde toppen i princip förutom ont i ryggen som visade sig vara foglossningar,men lindriga sådana.

Ha en fin julvecka nu & ta hand om er så hörs vi säkert!

Kramar Emma