måndag 10 maj 2010

Njut

Njuta av livet... Det försöker jag göra varje dag även om det ibland inte är så lätt mmellan dagislämningar, jobb, måsten & allt det andra ni vet...

Därför köpte jag fyra bokstäver & satt upp på mitt tv-skåp. Nu ser jag ordet varje dag & försöker att bara sätta mig ner för att njuta!

Jag njuter av att se min lilla son somna sött i mitt knä, att se hans små händer stryka över sin favoritnalle, nallen som har fått hänga med i flera år.

Jag njuter även av materiella ting, men på ett helt annat sätt förstås. Jag blir glad av att omge mig med saker jag tycker är vackra. Dyra som billiga, kanske är jag materialist men i så fall är jag till större del humanist!

I dag har jag "boat" för att min nya "familjemedlem" ska få komma hem. Jag har städat & piffat & haft mig. Det får ju inte vara lortigt när familjen utökas...

... nu står hon där så fint, min vita Kitchen Aid.

Jag har testkört henne lite snabbt, potatismos & salsa... Moset var kanongott, salsan tog död på både mig & Andreas. Jag ska nog lära mig innebörden av stark chili till nästa gång jag...

Min nya fina spillkum kommer från Norrgården. Den har jag trånat efter länge & tänkte att en Kitchen Aid behöver en fin spillkum bredvid sig i köket... Jaaa så är det!!!

Kram

2 kommentarer:

Marita sa...

Jaa, så är det! Man kan inte låta Kitchen Aid stå där alldeles ensam...näe sällskap av andra vackra saker är ett måste!! Visst är den underbar Kitchen Aiden?! Jag fick en röd vacker skapelse för drygt ett år sedan...äääälskar den!! Det var underbara maken som överraskade mig med den!
kram, Marita

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Ja, allt för ofta rusar man runt och glömmer att se det fantastiska i det lilla. Klok tanke att påminna sig själv. Vackert spillkum.
Må så gott
/Karin