fredag 10 juli 2009

Det blev ett fat...

Hej allihopa... Hej Kriztin, blir du glad nu?

I veckan har jag försökt mig på att göra ett kakfat, men jag lyckades inte få till någon fot till det så det fick helt enkelt bli ett fat.Mönster även på insidan av kanten...Har målat fatet vitt såklart, men än är det inte riktigt klart.

Jag gillar rosor & de är enkla att göra också.

Jag fick lite lera över så jag gjorde en till kakelplatta till samlingen jag redan har.
Denna fick texten Vårat allt & ska få pryda Hugos rum.


Igår var vi på leklandet & busade med resten av Borlänges ungar, det var verkligen proppfullt så vi gav upp efter två timmar & åkte till Max istället.
Efter det blev det lite klädshopping på kupolen, dock bara till Hugo.
Min mamma tycker att jag köper tråkiga randiga Polarn O Pyret kläder till Hugo, men jag älskar deras randiga kläder & man slipper alla dessa fula "killfigurer" som monster, döskallar & annat fult de hittar på att trycka på kläderna. Gillar ni dessa "killkläder"???
Än så länge bestämmer jag över vad Hugo sätter på sig & då blir det inga fula tryck, men den dagen han själv säger vad han vill ha på sig ska han få det.
Nu ska jag snart till jobbet. Jag gör mina tre sista dagar ni innan 5 veckors semester. Härligt.
Ha det bra i regnet.
Kram Emma

12 kommentarer:

Kriztin sa...

jag blev jätteglag =)

Kriztin sa...

jag blev jätteglag =)

anderssonanna sa...

Härlig blogg! En fråga, hur gör du för att få stilen på texten? Jag har för mig att det finns ett visst förbestämda textfonter man kan använda, men denna finns inte med där! :)

anderssonanna sa...

Härlig blogg! En fråga, hur gör du för att få stilen på texten? Jag har för mig att det finns ett visst förbestämda textfonter man kan använda, men denna finns inte med där! :)

Malin sa...

Haha! Gillar heller inte killtrycken... LEtade skärp till sonen men hittade bara med Spindelmannen så det fick vara. Han får ha lite slappa brallor.

Marcus sa...

Jag vet i alla fall hur Hugo's favorittröja ser ut! =)

Grodmamman sa...

Fina saker du har gjort! Det är något som står på min "prova-på-lista", att prova lera!:)
Håller med dig angående kläder. Jag har aldrig gillat en massa tryck på barnens kläder och så länge som jag fick bestämma så hade deras kläder inga tryck. Tycker också om PoP-kläder. Min son sa när han blev lite äldre att "inte en randig tröja till"!:) Det tog sedan några år innan han tog på sig randiga tröjor igen!
Kram

Annas hjärtan sa...

Hej!

Länge sedan jag skrev något här!
Jag håller med helt och fullt när det gäller killkläderna, fattar bara inte varför till exempel H&M som har jättemycket fint till flickor envisas med Spiderman och annat fult till pojkar. Hittar man nåt som ser fint ut på håll så kan man ge sig den på att det finns nån ful spindel eller kobra eller döskalle nånstans.
Jag är också svag för polarns kläder när det gäller min pojk medan fina tjejkläder går att hitta nästan var som helst. Jag köper och lägger på lager när jag hittar något fint. Philips regnkläder som han har på korten från idag som jag lagt ut på bloggen har jag till exempel köpt på Borlänge marknad (!!) Vem kunde någonsin gissa att man skulle köpa kläder där? Tycker även att Kapp ahl börjat överraska och få in lite fint, de har verkligen haft urkiga barnkläder innan men nu finns en hel del skoj. Jag som gillar turkos har köpt halva lagret med windstoppers till exempel. Oj, det blev ett långt inlägg!

Ha en bra dag!

Anna

Mojebarn sa...

Jag har ju inga killar, men tycker att verkar vara lite väl mycket spindelmannen osv. Fast även tjejkläderna är rätt trista i många fall. Det känns som om alla ser lika ut. Det är därför jag försöker sy mycket själv. Då kan man vara säker på att ingen annan har samma.

Anonym sa...

Hej Emma!
håller helt med vad gäller min sons kläder, avskyr alla fula tryck och är ett fan av polarn. När min son blir större kommer det säkert viljas ha en massa trista tryck, men än så länge bestämmer Jag!!

vad är det för lera du använt till fatet? köper man bara en liten bit? vart?
skulle vara kul at prva själv, om mna lyckas skapa något fint...

trevlig sommar!
kram B

Anonym sa...

Gud vad roligt med keramik :-) Jättefin ide med trycket.

Kram!

Susihus sa...

Supersnyggt kakfat. Ha en härlig sommardag.