onsdag 8 april 2009

Söndags auktion

Hej alla glada...

I söndags svängde jag in en stund på auktionen här i stan efter jobbet...

Hade bestämt mig för en stor kista att ha som soffbord, men i min iver så bjöd jag på ett par stolar jag bara var tvungen att ha två utrop före min kista & medans jag betalade mina vunna stolar så hann någon annan ropa in "min" kista... snacka om snopet... 125 ynka kr fick hon ge...


Ropade även in en gammal barnsäng från 1800-talet, den ska jag dock renovera lite, måla & köpa en madrass för att sedan sälja... Hugo har redan en liten utdragssäng & en större modell som han kan ha sen.

Tavlan på bilden har jag gjort till Hugo. Hittade en gammal ful tavla som hade denna fina ram & tycker det är dumt att låta ramen lida för att tavlan är ful.
Nu vart det mycket bättre & så ska jag bara fundera ut vart jag ska ha den.
Blir nog i vardagsrummet för den passade inte så bra i Hugos rum.

Nu ska jag slänga ner mig i soffan bredvid Hugo & titta på Lotta på bråkmakaregatan...
Usch... tycker inte om Lotta, men Hugo älskar henne & speciellt eftersom hon cyklar, då han är helt galen i cyklar... som ni minns?
Ha en trevlig påskhelg... jag ska faktiskt få vara ledig tre dagar i sträck... lyx utan dess like..
Kram kram

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Emma, vilken fin blogg.
Åh vilket härligt inlägg ang din son och hans älskade cykel. Barn är ju för roliga, men ibland blir det bara för bra liksom he, he...
Själv har jag två grabbar på 4 och 3 så jag vet precis hur det kan vara.
Vilka fina brädor du gör!!! Du är jätte duktig. Jag köpte en bräda på Tradera för kanske 1 år sedan med texten "busig", det skulle kunna vara du som gjort den. Den är jätte fin och pryder min 4- årings rum så fint.

Ha en underbar påsk!

Kram Anna

Helena sa...

Hej!
Härliga stolar, är det äkta Leksands-stolar eller? Jag blir alldeles varm i kroppen när jag gör fynd. Vi köpte in 10 st kopior av Leksands-stolar för ett tag sedan och jag är så nöjd med dessa stolar.
Läste också att du gillade att titta på familjen Annorlunda. Vi har ju fyra barn i familjen och tycker att vi har jämnt skägg, men som du också tycker, familjen i Älvdalen är verkligen helmysig och så full av kärlek till alla sina 10barn. Beundrandsvärt!
Sen undrar jag om du har möjlighet att texta på zink/plåt? Vi har nyss blivit klara med ett skafferi som jag skulle vilja ha en skylt till. Du får i så fall gärna höra av dig (i min blogg finns mailadressen).
Kram Helena

annaslantliv sa...

Förbannad vare Coop för deras billiga godis... Men gott var det! :-)))

Vad fint du har fixat! Kul med lite nya inlägg. Har saknat dig.
Synd du missade kistan.

Ha en skön påsk! Tur du får vara ledig lite.

Kram Anna

Grodmamman sa...

Fint du textar! Önskar att jag också var det!:)
Fina stolar, men otur med kistan!
Glad Påsk!
Kram

Tessie sa...

Va kul med en auktion där priserna är humana...eller där man åtminstone kan göra något fynd. Stolarna var jätte fina, lite synd på kistan men det kommer säkert fler:)

Kram Torparfrun

la vida blanca sa...

Vad snopet att du gick miste om kistan, men du fick i alla fall två fina stolar...