måndag 9 februari 2009

Utmaning

Fick en utmaning av Johanna med Bloggen My own home som jag faktiskt tänkte ta mig an. Jag brukar aldrig göra dessa utmaningar, men nån gång måste väl vara den första...

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/ (o)vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/ (o)vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du utmanar.

Undra vart man ska börja?

1. Jag har ljudmani, det är väl den största ovanan jag har kan man säga. Så våga inte smacka med mat eller snarka i min närhet =o)

2. Jag har offentliga toaletter skräck, som säkert många många av er andra där ute.
Ni vet man lägger papper på sitsen, som ramlar bort precis när man ska sätta sig, man tvättar händerna & försöker ta sig ut genom dörrar & allt utan att nudda med händerna & folk tittar på en som om man vore tokig. Men det kan jag bjuda på bara jag slipper nudda alla handtag med alla bakerier.
Detta Flugskåp från Fridas Gård skulle jag vilja ha.

3. Jag pratar alltid så fort att ingen hänger med. Mamma säger alltid att jag borde ha blivit auktionsutropare.. Och vem vet, kanske står där om några år...

4. Jag kan dricka flera liter mjölk om dagen, men dricker däremot aldrig vatten. Jag tycker vatten smakar bläää helt enkelt.

5. Jag blir snabbt arg & ilsken, men dock går det över lika fort igen & jag blir glad & trevlig.


Idag köpte jag de här ljusen från Yankee candle, doftade underbart.

6. Jag har inget tålamod. Jag vill ha allt på en gång & helst igår.

7. Shoppar alldeles för mycket.

8. Egentligen har jag nog städmani också, men det kan ju både vara bra & dåligt. Vad vet jag.
Andreas tyckte dock att det gick till överdrift då jag var gravid & skurade badrummet åtta gånger om dagen. Kanske är jag beredd att hålla med.

Det var allt om mig det.

Nu vill jag veta massa roligt om dessa åtta personer.

Annas lantliv, Mig O Alice, Stor & Liten Tjej, Annas Hjärtan, Mormors Pärla, Bergslagsgårdens Vita Hjärtan, Tessy, Marit, Älvstranden 1.

Ja ja det vart nio men det gör väl inget?

4 kommentarer:

VILLA VRÅKEN sa...

Härlig blogg du har// Linda

Lina sa...

Hihi, alltid kul att läsa om folks vanor och ovanor! Ljudmanin kan jag verkligen instämma på! Sambons käkar knäpper när han äter... har jag väl börjat lyssna på det kan jag inte låta bli!!

Jejja25 sa...

Kul att läsa lite mer om vad du verkligen inte gillar :-)

Marits vita skrin sa...

Nämen har jag fått en utmaning. Jag har en till jag har fått oxå så jag tar mig an den sen. Den här utmaningen var ju jätte rolig.
Jag har oxå ofentilg-toalett-skräck, hua.
Du vet om man ska gå på McDonalds toan med maxen och han sätter sig på ringen och håller i sig på RINGEN med händerna för att inte falla ner i toaletten.
Då DÖR jag nästan.
Då kan du få se en mamma som skrubbar sin pojkes händer.

Kram kram