måndag 27 oktober 2008

Ikea idag...

Idag bär det av till Ikea.

Äntligen ska jag köpa skåpet jag länge ångrat att jag inte köpte sist jag var på Ikea.

Det ska stå i Hugos rum, men jag ska modifiera det lite innan det duger.

Först ska det målas heltvitt för det är vitlaserat nu, sen ska det in en rundstav som jag ska hänga Hugos kläder på. Hyllorna får vara kvar, för där tänkte jag vika han kläder & lägga.

Han garderob nu ska få lite fina lådor så de rymmer fula leksaker & som lätt kan gömmas undan.


Ovanpå skåpet ska jag ställa det vita fina skrinet jag köpt av Marit. Men det får ni se när allt är klart.

Efter Ikea får det bli en tur till leksaksaffären i Valbo & handla en julklapp till Hugo. Hugo ska nämligen bara få två julklappar i år av oss...
... resten får han i pengar...

Jag är trött på att köpa leksaker som aldrig används & han får ändå så otroligt mycket leksaker till höger & vänster ändå.

Förra året öste vi leksaker över honom & ja som sagt ingen uppskattades speciellt mycket förutom giraffen han fick av sin mormor, morfar & morbror.

Jag hoppas han kommer göra något vettigt för pengarna vi spar åt honom ( de kommer han få den dagen jag tycker att han är tillräckligt mogen för att få så mycket pengar)

På fredag ska jag göra något roligt... men det får ni veta sen...

Kramar

8 kommentarer:

Mäjt sa...

Vilka fina brädor du gör! Vad använder du för något att skriva med & går det att ha dem ute, tål dem regn & rusk? Ha en bra dag!

S o F sa...

Det tror jag kommer att bli riktigt bra med den garderoben. Enkel och snygg!

Varma hälsningar!

♥ Fyra årstider sa...

Hej
Vad fin byrå, den blir väl alldeles underbar. Jag sitter här och längtar att mina brädor ska komma med posten, det ska bli jätte kul att äntligen få se dem.
Kram Lotta

annaslantliv sa...

Det där skåpet är jättefint, lagomt högt med. Blir bra när du målar det, laserat är ju det enda minuset.

Smart drag med julklapparna. Vi ska oxå bara köpa någon rejälare sak och sen får de andra stå för resten. Det blir så mycket ändå, massa plastjox.

Brädan är superfin, vet inte om jag kan ge bort den som jag tänkt... haha

Kram Anna

Anonym sa...

Jag bävar lite inför julen med tanke på alla leksaker jag misstänker kommer att drälla in. Är man "ful" om man säger till släkten att bara köpa ett par paket var och sedan sätta in pengar på Lukas konto istället?
Jag är livrädd för att vår sons rum kommer att se ut som min sambos systersons rum. Han är 10 nu och vet inte ens att en del saker är hans och förra julen tror jag att han fick 40 paket. Han hann aldrig bli glad över det han fick. Hoppas, hoppas, hoppas att det inte behöver bli så här...

Vit Gladiolus sa...

Skåpet är jättefint!
kram Zinkbaljan

♥ Fyra årstider sa...

Hej igen
Undrar om du sett att jag betalat du har inte svarat på mail. Ska bli kul att se mina nya fina saker från dig.
Kram Lotta

Brunkullan sa...

Hoppas du hittade det du skulle på ikea:)
Själv vill jag dit och köpa lite smått och gott till Jontes rum som ska uppdateras efter jul! Ny säng, ny bokylla, nytt nytt nytt ska han få!!

Sen har jag ju Liatorp tv bänken som jag skulle vilja ha till stugan förståss....Tänk om man ändå hade obegränsat med pengar..!!
Susanne