måndag 8 september 2008

Dalahästar & annat

Idag har jag & Elisabeth vart på en liten Dalatur till Leksand, Rättvik & Nusnäs.
På Lantliv hittade jag den här fina ljusstaken i fattigmanssilver. Har letat efter en för blockljus & där stod den & väntade på mig.
I fredags när jag var i Falun så hittade jag ett heltvitt lykthus, så det var bara att slå till. De har bara haft fula med brunt tak på Lifestyle här i stan.
Lyser så fint i mörkret & kastar härliga skuggor.


I Nusnäs blev det dalahästar för hela slanten. Jag har en liten idé om vad jag ska hitta på med dessa hästar! Men det får ni se en annan dag.


Sen tänkte jag bara tipsa er om en ny blogg, Bergslagsgårdens Vita Hjärtan , Jeanette heter hon som har den & hon gör tavlor, brädor & annat kul ni kan shoppa. Ta en titt...
Nu ska jag måla en bräda till en annan Emma som har beställt.
Kram kram

2 kommentarer:

Jeanette sa...

Härligt Emma, kreativa tjejer det gillar jag. Skriver roligt gör du också!
Lycka till med dina tillverkningar.

Piffa och Puffa sa...

Vad roligt att du hittade till min blogg. Nej, det är inte lätt att mista ett barn. Det är verkligen det värsta man kan vara med om. Eftersom jag har två barn till så var det bara att kämpa på och bita ihop. Många gånger nu efter fem år undrar jag hur jag egentligen orkade men på något sätt gör man det. Saknar honom så otroligt mycket.
Vad spännande det ska bli att se vad du gör med hästarna du har köpt. Läste i ett nlägg om att du var på gång och måla tavlor. Jag älskar verkligen stjärnor så om det blev någon tavla får du gärna visa den i bloggen.
Kram Anette