lördag 21 maj 2011

Sova sött!
Säng Sebra inköpt på Gruvgatan 13 I Falun. Sängkläder från Hemtex, som mamma vann hos Mitt liv på landet Lotta!Tjockis v 34, ja jag vet lika stor rumpa som mage! Men vad gör det om 100 år???

God Morgon!

Äntligen har jag fått hem sängen. Som jag har längtat! Nu är jag lite "vidskeplig" & har enbart bäddat sängen för att kunna visa er hur fint det vart, men sängen tänker jag inte bädda iordning på riktigt förens strax innan bebisen ska komma. Så man får det där pirret i magen...

I dag ska vi åka på jakt efter Retro lysknappar & eluttag. Jag tänker mig svarta i hela huset & hoppas på att hitta fina någonstans.

Hoppas ni får en riktigt fin helg. Här utovades det vacker väder, men de tycks ha glömt bort vad de lovade i dag!

Kramar

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh Emma vilken underbar mage!! Trots att jag själv har en i magen känns det helt overkligt att de lixom kan ligga där inne o växa i 9månader för att sedan komma ut och det är som världens mest naturliga sak!! Förresten så är du absolut inte tjock heller..!

Vad säger Hugo om att bli storebror, tycker han att det ska bli kul? Min e ju för liten för att förstå men han brukar gosa med magen, lägga huvudet på o pussa <3

Såå enormt avundsjuk på Sebrasängen den är alldeles underbar.. Ja som sagt det blir till att övertala o tjata om min lilla ska få någon (eller helt enkelt jobba massa extra)

Det är nästan farligt med alla fina bloggar jag får såna enorma ha-begär ;) Speciellt i perioder är jag som besatt..

Ska bli roligt att se förvandlingen med ert nya hus o bebis framöver!

massa kramar J.S

jane sa...

Emma... du ser helt underbar ut och din rumpa är bara gulligt greppvänlig. Njut av sparkarna för snart är du smal o smärt igen o då saknar du maggen. Kram.
o sängen är oxå underbar...

Annas Drömmar sa...

Underbar mage och ljuvlig säng!
Vad fint ni får det i huset. Ska bli så kul att få se med egna ögon sen. Må så gott nu & njut av magen, snart är den väck!
Kram / A.

Annas Drömmar sa...

Underbar mage & ljuvlig säng. Vad fint det blir i huset! Ska bli så kul att få se med egna ögon sen. Må så gott nu & njut av magen, snart är den väck!

Kram / A.

mariasvitabo sa...

Vad kul att se din mage! Min är också stor nu kan jag lova, kan bli när som hellst nu... Älskar bebysängen, skulle också vilja ha en! Har en miniatyr, docksäng;)

Kram Maria

Svenska inredningsbloggar sa...

Hej Emma!

Googlade på vintage barstol och hamnade på din fina blogg! ♥

Så mycket fint du visar!
Precis i min smak ;)

Kram
Mia