tisdag 17 maj 2011

PojkrumFöre renovering.


Efter renovering.

Några lister som ska få lite vitfärg, annars är det nästan klart!

Hej!

Minns ni mig eller? Har inget internet i huset än ( lathet) utan använder mitt mobila bredband & det funkar inte att ladda upp bilder med tyvärr.

Nu är Hugos rum färdigrenoverat. Fattas några fina eluttag & lysknappar & ett par fina gardiner.

Hugo & jag är ute på "lekrums" inredning för rummet nu inspirerar tyvärr inte till lek & det ska ett barnrum göra enligt mig.

Tavlan med krokodilerna är ny & kommer från Isa form. Jag gillar den verkligen & texten på passade perfekt in på Hugo!

För övrigt har Hugo valt sina tapeter själv från Sandbergs & sedan är det vitmålad pärlspont.

På det privata planet så är det nu 7 veckor kvar tills lillebror ska komma. Sebrasängen är beställd & kommer den här veckan, vagnen likaså...

Jag hinner knappt tänka på graviditeten pga allt jobb med Peace & Love, men då rinner tiden iväg i alla fall.

Kram så länge.

9 kommentarer:

polkadotpeticoat sa...

What a beautiful makeover!!! I could move in and live happily ever after!

Anonym sa...

Åhh jättefint Emma..:)
Sj är jag ju i v 36 så det är inte långt kvar, storebror kom i v 37 så jag är beredd nu, Leandervaggan har kommit på plats o nya syskonvagnen från Phil & Ted är köpt. Sebrasängen får vänta ett tag (sisådär ett halvår, beror på hur länge den lilla kan sova i vaggan, och övertalning av mannen)Varifrån har du köpt Sebrasängen? Du kan väl lägga upp en magbild? Hade varit så roligt att få se..! Massa lycka till kramar J.S

Emmas idéer sa...

Hej!

Åååh då är det ju dags snart!! Gud så mysigt. Jag vill ha min nu jag med, men ändå inte för jag måste jobba klart, kan inte missa festivalen juh.

Sängen har jag köpt från Gruvgatan 13, jag velade länge innan jag faktiskt slog till. Jag tycker kanske att den är lite åt det flickiga hållet men skit samma, nu får det bli den.

Funderade faktiskt på en Leandevagga jag med men så hade min moster en jättefin vagga efter sina barn som jag ska låna. Det är så fint med vaggor.

Jag ska be Andreas ta ett kort på maggen i kväll, jag har faktiskt inte hunnit med att ta ett enda kort mellan jobb, renovering & flytt, tur vi ska till en fotograf snart...

Kramar Emma

Anna sa...

Rummet blir jättefint! Ja bara 7 veckor kvar...det är ingenting det! Snart sitter vi med våra små =) Kram

Anonym sa...

Åhh vad roligt jag ser fram emot att få se bilder på magen, det är något alldeles fantastiskt tycker jag, dock inte på mig själv :)

Känner mig bara stor, tjock och otymplig vilket jag inte ÄR egentligen. Foglossningen o sammandragningar gör att jag knappt kan röra mig det är nog därför..

Sebrasängen passar lika bra till en kille tycker jag! Har velat ha den ända sedan min första kille föddes men det har inte blivit så. Han sover i sin spälsäng utan sida fortfarande men har en jättefin anik svart järnsäng i sitt rum.. Jag gillar oxå när barnen inte har exakt samma av allt, kläder leksaker möbler mm. Klart det är gulligt med likadna skjortor nån gång men inte alltid! Ska kämpa för Sebrasängen till lillebor :)

kram J.S

Lantligt i smultronbacken sa...

Så fint det blev. Känner igen lite saker där inne som vi också har och ska få komma in i vårat kommande barnrum... carrot story från Maileg, gamla skolbänken mm. SÅ fint!

Kram Teres

Tillsammans Hemma sa...

Vad fint din HUgo har fått det i sitt rum!
Hoppas han kommer trivas och leka på som bara den!
Supersnygga kombinationer med tapet och trä och ett rum att växa i.
Hej från Loo.

Lantliv och Loppis sa...

Vad fint rummet blir! :)
Ja, det ska bli superskönt att äntligen få lite mer space - och egen trädgård!! :D

Nej, det är en annan Micke - Gustavsson var efternamnet :)

kram!

Caroline sa...

Superfint! Sådär vill jag att mitt kommande barnrum också skall se ut :)