lördag 14 januari 2012

Ett ååååhhhh...




Vacker keramik från underbara Vindsverkstan. Bilderna är även de deras!

Hej igen!

Ja, ett riktigt långt ååååååhhh... blev det när jag såg de här fina keramikprodukterna. Jag som aldrig vart så där superförtjust i blått har tydligen trillat dit rejält. Tycker det bryter av så fint i mitt kök bland allt det vita & beige.

I går tvingade min vän Kriztin med mig på ett magträningspass på ett gym här i stan... I dag kan jag inte skratta... alltså fy faaan vad jag har ont. Jag har tydligen ganska många muskler i magområdet jag inte visste fanns.

Jag är ju absolut ingen träningsmänniska, men nu har Andreas gjort ett program till mig som jag kör nöstan varje kväll när ungarna har lagt sig. Han är väldigt duktig när det gäller det här med träning min man så jag får superbra pepp av honom vilket verkligen behövs!

Jag ska ha bort mammakilona & taighta till kroppen lite tänkte jag! Helst ska jag vara skitsnygg till den 28 januari för då är vi ett stort tjejgäng som drar i väg på en kryssning.

Jag har lovat mig själv att köpa ett par skitsnygga jeans jag hittat om jag går ner ett visst antal kilon. Jag vägrar köpa mer kläder som det är nu då jag drar 38 i storlek & har alltid vart en 34-36:a. Jag vet... 38 är en helt normal storlek, men det är inte min storlek... jag är 173 cm lång & väger just nu........ gaaaaaah ska man våga berätta... 73 stadiga kilon...

Så nu måste jag tappa lite kilon så jag kan berätta för alla er hur duktig jag har varit.
Men mat är ju såååå gott... så jag kör mer på träna & bränna fett istället för att svältbanta & hoppas det går bra.

Nu får ni peppa mig kära vänner!

Kram

7 kommentarer:

Life Of An Angel sa...

Vackert porslin. Även jag har gått och blivit sugen på blått. Vet inte riktigt hur det gick till :)

Lycka till med träningen. Jag har tappat alla gravidkilon, men skulle absolut behöva tighta till kroppen lite. Magen är ju inte direkt platt om man säger så :)

Linda.. sa...

Du verkade vara riktigt stark tycker jag, som bar skåpet :) ser fram emot kort på hur det blir med det på plats! Kram Linda (skåpets förra ägare)

Coquina sa...

Här kommer peppning på hög nivå =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling, perfekt för dig som har barn =)

Hanna Runesdotter sa...

Oh tusan då! De var ju så galet snygga! Du får hojta till om du vill sälja nån gång! ;) Hihi.

Ha en fin dag! Kram Hanna

Ljusa Rum sa...

Köp en trisslott idag Emma! :)
Kram/Veronica

mariasvitabo sa...

Du har något att hämta hos mig;)

Kram Maria

Tove - Formfront sa...

Åå vilket fint porslin! blått när det är som bäst.

Lycka till med träningen!