torsdag 24 november 2011

Long time...







Jag har blivit rikligt uppvaktad på min 30-årsdag minsann. Vackra blommor & superfina presenter. Silverskål från Mio, lykta från lokal blomsterhandel, present från finaste Kriztin.
Hyacinter till advent fick det också bli.

Hej!

... no see... Tiden rinner verkligen iväg. Förra veckan var Andreas borta hela veckan på utbildning i Ängelholm & jag var ensam med barnen. På tisdagen fyllde jag år & det var hålligång från morgon till sena kvällen. Sen blev båda barnen sjuka. Hugo hostade så han spydde ner hela sängen & August snorade & kunde inte äta & vill inte sova. Så totalt denna veckan lyckades jag sova max 10 timmar...

Jag vet då att jag är lyckligt lottad som har så fina vänner som ställer upp när jag behöver dem. Sara hängde här på kvällarna & hjälpte till vid nattningen av August då han var superledsen på kvällarna & mina andra vänner kom & höll mig sällskap på dagarna då de har egna barn att ta hand om.

Hoppas på att hinna med bloggen lite mer nu framöver. Vår nya murspis har kommit & ska monteras upp & sen på måndag kommer min nya soffa... Men det är en historia i sig.

Ha en fin helg!

Kramar Emma

måndag 14 november 2011

Bara mig själv...



Slappar här hemma medan lillskroten sover & stora killen kollar film. Favvolinnet från Hunky Dory & äntligen har jag fattat hur man gör kändisknuten som är så snygg, dock önskar jag mig längre hår.

Hej!

I dag har jag & August hängt på Öppna förskolan. Sjungit rockiga sånger & haft helskoj. Efter Öf somnade lillskiten & sov i tre timmar så det är tydligen jobbigt att leka!

Om ni tittar noga på bilden ser ni mina fina ögonfransar då? Det är ögonfransförlängning! Här hittar du tejerna som gör så man slipper se ut som ett yrvaket troll när man vaknar!
Nu stiger jag upp & ser nymålad ut, helt underbart!

Det är lyx att en gång i månaden få åka iväg & lägga sig ner nån timme & få långa fransar!!

På bilden ser ni den osminkade sanningen!

Nej nu kallar plikten. Andreas är på utbildning i Ängelholm hela veckan så det är lite körigt här hemma med en 4-åring & en 3-måanders som är sämst på att sova =O)

Kram

fredag 11 november 2011

Höstburr





Renskinn Mio, Ljuslyktor Julias Vita drömmar & Norrgården inredning. Fina björkljuset från Åhléns & kuddar från Ikea.

Hej fredag!

Här hemma strosar vi fortfarande runt i pyjamas & har det mysigt!
Nu är höstens härliga färger ett minne blott & November är här. Dock tycker jag om November för jag är född denna månad så jag får ha kalas & får massa presenter. På tisdag fyller jag alltså 30 år!!! Gud så gammal jag har blivit. Det är tur man ser ut som 22 *ha ha*

Det är ganska svårt att få till det där härliga Amerikanska Country-myset i vardagsrummet som jag söker med det otroligt fina bastutaket vi har & sedan de vackra strukturtapeterna till det, men jag försöker.

Längst ner i hörnet där ni ser lampan & zinkhuset kommer vi öppna upp väggen in mot köket & ungefär där soffan står nu kommer det snart upp en murspis, vi ska få hämta den i morgon!

Jag längtar tills det är dags att renovera vardagsrummet & hallen, jag har redan bilden av hur det kommer se ut i huvudet.

Soffan ska bytas ut när det är klart till en Oxfordsoffa från Mio. Den vi har nu har sett sina bättre dagar & är skitful, men den är ju väldigt praktisk då vi har småbarn.

Dags att ta tag i städningen medan den lille sover & den store kollar på en film i sitt rum. I morgon kommer de första kalasgästerna.

Kramar & trevlig helg till er alla!