söndag 18 januari 2009

Ny säng

Ibland hittar man något man bara måste ha fast man egentligen inte behöver det. Så var det med den här utdragssängen jag sprang på när vi var på leklandet igår. Jag kikade in en snabbis på loppisen vägg i vägg & där stod den...


Man kan höja & sänka spjälorna på både huvud & fotgavel eller så kan man ha dem helt nere för en enkel ren säng.
Jag tycker det är charmigt med spjälorna & valde att ha dem upp på huvudgaveln.
Förresten, ser ni mattan som skymtar ovan? Snacka om fynd, 92 kr gav jag för den, helt ny. Passade även på att köpa en beige till köket & en till mamma. Ordinare pris är 800 ca, så det var en rejäl skillnad.
Dock vart det trubbel med sovningen i den nya sängen. Hugo kom snabbt på att man nu minsann kunde klättra ur & gjorde det ett antal gånger innan vi tröttnade & stoppade ner honom i den gamla spjälsängen istället.
Han ska få ha den här sängen några år, för sen när han blir lite större har han ju den fina växasängen jag fyndade på blocket om ni minns?
Kram

6 kommentarer:

Annelie Johnsson sa...

Hej!
Har precis fått klart sonens nya säng, så vi får väl se när det blir premiär. Antar att det blir en del klättrande här också...
Har mailat beställninngar till dig, undrar bara om det var ok, eftersom jag inte fått nån bekräftelse.
Kram Annelie

Grodmamman sa...

Fin säng Hugo fått! Det är väl det som är problemet när de växer ur spjälsängen, tidigare har man ju vetat var man har dem på ett annat sätt!:)
Håller med dig om bäddseten från Hemtex serie Living. Köpte röd-vit-randiga innan jul och de är helt underbara! Funderar på att köpa ett set till när lönen kommer.
Kram

Interiörboden sa...

Åhh, vilken säng! Jätte fin!
Och vilka mattor du har fyndat!
De var verkligen jätte fina :)
Och vilket bra pris!
Det var ju helt otroligt!

Ha en jätte bra kväll.
Kram Sandra

jane sa...

Hahaha... ser Hugo framför mig när han klättrar ur och är helnöjd. Vi hade oxå problem i början med Nellie men nu funkar det hur bra som helst... Trägen vinner!

Lycka till...

Kram Jane

Tin sa...

Å vilken underbart fin säng du hittat. Det var häftigt att man kunde ändra gavlarna! Vilken tur du har med sängar. Växasängen från blocket var ju otroligt fin. Grattis till dina kap. :D
Kram Tin

Therese sa...

Vilken fin säng Hugo fått!

Hoppas allt är bra med er!

Kram