onsdag 29 februari 2012

Kuddgalen... & tips


August den lille busen har börjat riva tapet...


Kuddar, kuddar... Peace-kudde från Selected Style, finns även på Norrgården Inredning. Vita kuddar Ikea.

Herregud! Säg inte att du köpt en kudde till, suckar Andreas när jag kommer hem med ytterligare en kudde till samlingen.
- Vi får ju snart inte plats i soffan!

Nej, så måhända att det är, men man kan faktiskt inte ha för många kuddar enligt mig. Man måste ju variera sig & förnya lite då & då.
Senaste kudden med Peace-tecknet hittade jag på stan, men såg även att de säljer den i Norrgårdens webshop!
Ikeakuddarna är stora & fluffiga & helt underbara, till ett superpris dessutom. Jag har faktiskt hittat några godingar på IKEA den senaste tiden.

Kramar

tisdag 21 februari 2012

Då kör vi igen...



... nu kan ni åter beställa brädor, små & stora tags, kakfat, ramar & massa annat.
Eftersom jag är mammaledig ska jag försöka hinna med några beställningar igen, men jag kommer behöva längre tid på mig att leverera så ca 1,5-2 veckor tar det, efter att betalningen inkommit.

Maila mig på emmasideer@hotmail.com. Klicka gärna på bilden till höger där det står prislista så får du all info du behöver för att beställa.

Kramar Emma

fredag 10 februari 2012

Bäddtextilier



Skönaste sängkläderna till August lilla säng från Hemtex.

Hej hej!

Häromdagen hittade jag dessa supermjuka sköna sängkläder till August på Hemtex. De är i 100% bomull i supermjuk Jersey-kvalité. Lika sköna & mjuka som Beach Houses bäddtextilier.

Det finns även en variant för oss vuxna, jättefina i beige bomull med vita detaljer på!

I dag skulle jag & Andreas ha gått ut på restaurang & ätit lite god mat, men lillplutten är inte riktigt kry än & hostar massa otäckt slem så vi kan inte låna ut honom.
Nu får det bli vår så alla dessa bakterier vi drar på oss hela tiden försvinner!

Istället får det bli plankstek med oxfilé här hemma. Vi får helt enkelt göra restaurangmys här hemma så gott vi kan. Det kan duga rätt fint det med.

Önskar er alla en riktigt mysig fredag!

tisdag 7 februari 2012

Var sak har sin plats




Mitt fina fina lilla skåp som är efter mormor. En av mina käraste ägodelar, eller mammas är det egentligen, men jag tänker aldrig lämna tillbaka det!

Hej igen!

Visst är det svårt när man har möbler som man verkligen älskar, men man har liksom inte riktigt plats för allting? Så var det med mitt lilla skåp. Förut hade jag det i köket med massa lattemuggar i men nu får det inte plats, så det har bara stått i ett hörn tills jag fick en briljant idé...

Det ska ju så klart stå i badrummet! Så ja, var sak har verkligen sin plats!

Titta så fint det blev att ha Schampoo, balsam & diverse krämer i. Ovanpå står en gammal trälåda där jag förvarar barnens badleksaker.

Förresten, ett tips! Har ni testat Bodyshops chokladserie?... mums säger jag bara!

Kramar Emma

måndag 6 februari 2012

Thekakor



Godaste Thekakorna jag vet! Receptet har jag fått från min vän Kriztin!

Hej vänner!

I helgen passade jag på att baka lite matbröd, då Hugo hade en kompis här hela dagen & August roades av sin pappa.
De här Thekakorna är bland de godaste jag vet, och väldigt enkla att göra då man i stort sett bara kokar en gröt & sedan klickar ut dem på en plåt.

Vad har ni för favoritbröd? Dela gärna med er av era goda recept.
Dock ska de inte vara för komplicerade, då jag egentligen är urkass på att baka...

Jag är så glad förresten, min man har lovat att göra en tavla åt mig. Som jag har tjatat om denna tavla & trånat, men nu äntligen ska det bli av.
Lovar att visa den när den är klar!

I morgon ska jag visa er mitt fina skåp, som säkert många av er sett förut, men nu har det fått flytta...

Kramar

lördag 4 februari 2012

Kryssning


Jag & Sara innan middagen! Halsbandet kommer från Gina Tricot.

Hej på er!

I helgen var jag & 11 tjejer iväg på en kryssning till Åland. Vi har haft väldigt roligt, ätit urgod tre-rätters. Vi skippade den vanliga smaklösa buffén & valde en finare restaurang istället.
Vi kom inte i säng förens 05.30 på morgonen, vilket har känts i kroppen hela veckan, för en sliten småbarnsmamma. Men det var faktiskt värt det, för det är inte så ofta man kommer iväg med vännerna när man har en liten bebis.

I dag ska jag ge mig på att sy gardiner till August rum & till mitt sovrum. Jag är inne på tredje tyget till August rum & varje gång jag kommer hem & sätter upp det mot fönstret för att titta så funkar det sådär. Jag borde lära mig att ta tygprovet...

Jag får visa er när det är klart, om det blir klart vill säga!

Ha en fin lördag.

Kram