tisdag 23 augusti 2011

Skördetid




Hugos egenodlade morötter & persilja

Hej!

Ni må tro att Hugo är stolt när hans morötter har växt på sig så bra. Han mumsar morötter hela dagarna.
Det är så härligt att kunna gå ut i trädgården & plocka in det man behöver från landet. Morötter, persilja, dill, sallad & basilika blev det i år.
Nästa år ska jag nog ta lärdom av detta året & inte odla så mycket av allt, för vi hann inte med att plocka ens hälften.

Jag känner att bloggen inte riktigt hinns med, men jag slänger in något inlägg lite då & då & hoppas det ska bli bättring framåt hösten.

Badrummet är nu kaklat & det blir riktigt fint, jag längtar tills jag kan visa er både kök & badrum.

Kramar

tisdag 16 augusti 2011

Belysning


Lampa lyx 2399 kr


Lampa budget 499 kr

Hej på er!

Här hemma är det allmänt kaos. Badrumsrenovering för fulla muggar, och på tal om muggar så har vi på över en vecka inte haft någon... så vi får springa till mamma när vi behöver gå på toa. Himla smidigt =O) Ja ja man får lite motion i alla fall.

August är en riktig liten grin-bebis. Inte nöjd en sekund när han är vaken tyvärr & sover gör han knappast heller... Jag är helt färdig... Tur man älskar sina barn så fruktansvärt mycket från första sekund annars hade man nog blivit galen...

Eftersom köket börjar bli färdigt ( jag ska visa er bilder från renoveringen så fort allt är klart) så har jag beställt lite detaljer till köket & belysning. Dock är inte lampor ett av mina stora intressen så det fick bli en budget variant av den finaste industrilampan som finns. Hade verkligen inte lust att lägga 4800 kr på två lampor till köket, där fick gränsen gå!

Budgetvarianten hittade jag på Ellos, & ska bara låta Andreas byta ut sladden till en svartvit i tyg.

Nej tillbaka till verkligheten.

Kramar

torsdag 11 augusti 2011

Välkommen August


Guldklimpen 9 dagar gammal


Stor & liten



Bröderna Hantzmann

Hej på er!

Äntligen är lillebror här. Nästan tre veckor fick vi vänta på honom.

August föddes den 29 juli kl 06.20 & vägde hela 4620 gram & var 55 cm lång så det var en stor liten kille vi fick.

Hugo är en mycket stolt & otroligt snäll storebror. Det är verkligen underbart att se sina två välskapta, fina pojkar ihop.

Nu är familjen komplett & vi återhämtar oss sakta men säkert efter en ganska jobbig förlossning som slutade i akut snitt då jag fick en kraftig infektion som gjorde August dålig också.

Många kramar från oss 4